سرهنگ مهران طیران در گفتگو با خبرنگار آنلاین با بیان اینکه برنامههای در دست اجرای بسیج کارگری در سه سطح فردی، گروهی و سازمانی برگزار شده است، گفت: اولین سطح بر روی توانمندسازی کارگران در حوزه معرفتی، بصیرتی و مهارتی است.
وی به دیدار اخیر مقام معظم رهبری با کارگران اشاره کرد و افزود: ایشان در این دیدار فرمودند «باید کارگر با انگیزه، با روحیه و ماهر باشد» که روحیه از ایمان نشأت میگیرد و هر چقدر ایمان کارگر بالاتر باشد انگیزه و مهارت کارگر بیشتر میشود.
طیران با اشاره به تشکیل حلقههای صالحین در کارخانجات اظهار کرد: از طریق این حلقهها کارگران به لحاظ بهره وری سطح بالاتری از لحاظ معرفتی پیدا کردند ضمن اینکه با ارائه آموزش سواد رسانه در حوزه بصیرتی کار کردیم زیرا یکی از مهمترین اقشاری را که دشمنان مورد هدف جنگ نرم خود قرار دادهاند کارگران هستند.
وی گفت: در این دورهها، سواد رسانه به کارگر آموزش داده میشود تا هر خبری را باور نکنند و تفاوت اخبار دروغ و واقعی را بدانند زیرا دشمنان با سیاه نمایی و شایعات به دنبال دلسرد کردن و ضعیف کردن روحیه کارگران هستند.
انعقاد تفاهم نامه برای ارائه آموزشهای جدید به کارگران
رئیس بسیج کارگری و کارخانجات استان البرز به ارائه آموزشهای مهارتی به کارگران اشاره کرد و افزود: با سازمان فنی حرفهای، دانشگاهها و جهاد دانشگاهی تفاهم نامههایی منعقد کردهایم تا بر اساس نیاز آموزشهای به روز شده را به کارگران ارائه دهند تا کارگر با مهارت بیشتری نیازهای حرفهای خورد را دریافت کند.
وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۶۰۰ نفر از کارگران تحت پوشش این آموزشهای مهارتی قرار گرفتهاند، بیان کرد: در حوزه سواد رسانه پویشهای خاص پدافندی و آفندی اجرا میشود زیرا در حوزه پدافند دشمن شایعه پراکنی میکند که کارگر بر این باور میشود که این مشکلات برای کشور ماست ولی ما با شفاف سازی این اتفاقات را برای تمام کشورها تعریف میکنیم.
طیران یکی از اثرات سیاه نماییهای دشمن برای جامعه کارگری که منجر به یک چالش بزرگ شده را بی میل شدن آنها برای کار در واحدهای صنعتی دانست و گفت: اقدامات دشمن اثر سو در این حوزه گذاشته ولی با آموزشهای سواد رسانه این باورها در کارگران تغییر یافته که در نتیجه تمام شاخصهای استاندارد ما را با رشد مواجه کرده است.
۳۰ گروه جهادی تولیدیاران در کارخانجات شکل گرفت
رئیس بسیج کارگری و کارخانجات استان البرز یکی از اقدامات با اشاره به تشکیل سه نوع گروه جهادی در سطح کارخانجات استان افزود: یکی از این گروهها، گروه جهادی «تولید یاران» هستند که به تعداد ۳۰ گروه در کارخانجات سازماندهی شدهاند.
وی تصریح کرد: این گروهها بر روی بهره وری کارخانه فکر، برنامه ریزی و اقدام میکنند که در همین راستا اقدامات خیلی زیبا و اثرگذاری شکل گرفته به طوری که اگر کارخانهای ضایعات داشته، کارگران گروه جهادی برای ضایعات ارزش ایجاد کرده و یک خط تولید جدا برای آن ایجاد کرده و یک محصول جدید را تولید میکنند.
رئیس بسیج کارگری و کارخانجات استان البرز با بیان اینکه این محصول جدید یا برای همان کارخانه ویا واحدهای دیگر مورد استفاده قرار میگیرد و کمک به بهره وری میکند، گفت: هم اکنون یکی از مشکلات در جامعه ما ضعیف شدن فرهنگ کار در بین جوانان و نوجوانان است که در همین راستا گروه جهادی «سفیران تولید» شکل گرفته و در این گروهها صاحبان صنایع که سخنور هستند در مدارس، دانشگاهها و مساجد در اجتماع جوانان در خصوص صنعت و کار سخن میگویند.
طیران افزود: سومین شیوه فعالیت گروههای جهادی در قالب اردوهای راهیان پیشرفت هست که جوانان و نوجوانان را به کارخانهها برده و با نحوه تولید محصول آشنا میشوند و علاوه بر آن بر روی الگوی مصرف آنها نیز تأثیر میگذارد.
وی خاطرنشان کرد: فعالیت گروههای جهادی در سطح واحدهای تولیدی به صورت استانی و ملی انجام میشود تا مشکلات صنعت برطرف شود.