تشریح۳شاخص شناسایی ساختمان های ناایمن در بازار/لزوم ورود میراث فرهنگی برای مرمت و مقاوم سازی

تشریح۳شاخص شناسایی ساختمان های ناایمن در بازار/لزوم ورود میراث فرهنگی برای مرمت و مقاوم سازی

شهردار منطقه 12 شاخص های اولویت دار ساختمان های غیر ایمن در بازار تهران را تشریح کرد.

علی محمد سعادتی در مصاحبه با خبر فوری وی در مورد وضعیت امنیتی اخیر در بازار تهران گفت: “پس از حادثه پلاسکو ، حساسیت های مردم در ساختمانهای قدیمی و فرسوده در مناطق مختلف تهران ، مانند منطقه 12 ، به ویژه بازار تهران ، توسط بسیاری از شهروندان پوشیده شده و همزمان فرسایش یافته و او ایمن بود ، رشد کرد.

وی با بیان اینکه کارشناسان امنیتی در منطقه 12 بازدیدهای زیادی انجام داده و خطرناکترین ساختمان ها را شناسایی کردند ، افزود: عمده خطرات مربوط به نوع عملیات ، نقص در ذخیره سازی کالاهای قابل اشتعال و شبکه نصب است. بخشی از این خطر به دلیل عدم استحکام و بی ثباتی ساختمان بود که طبق نوع ناامنی ساختمان طبقه بندی شد.

شهردار منطقه 12 خاطرنشان كرد: ما به ساختمان هايي كه در معرض خطر نوع كار هستند مانند انبار هشدار داده ايم و افزود كه كارشناسان امنيت محله براي جلوگيري از حوادث ناگوار دائماً اين كاربردها را رصد مي كنند.

سعاده گفت که با کمک آتش نشانان ، دستورالعمل های ایمنی کوتاه مدت و بلند مدت برای واحدهای تجاری پر خطر تهیه شده است. به طور پیش فرض ، تنظیمات آنها زمان بر است.

شهردار منطقه 12 خاطرنشان کرد: وی علاوه بر جمع آوری راهنمایی های اجرایی ، آموزش و آگاهی از تجارت ، گفت: ، آنها می توانند خود اقدام کنند.

وی با بیان اینکه برخی از ساختمان های ایمن در بازار تهران دارای مشکلات ساختاری هستند و باید دستورالعمل های خاصی را برای بازیابی و تلفیق میراث فرهنگی تدوین کنند ، تأکید کرد: این ساختمان ها در چندین دسته قرار می گیرند و براساس شاخص های مختلفی ساخته می شوند. می توان گفت که در شناسایی ساختمانهای ناامن به ساختمان و موقعیت آن بسیار توجه کردیم و همچنین به نوع و کالاهای ذخیره شده در ساختمانها و خطر آن کالا توجه داشتیم. به عنوان مثال ، مواد قابل اشتعال مانند چسب ها ، که معمولاً آتش می گیرند ، اولین اولویت برای قرار دادن هستند.

صعده افزود: همچنین تعداد افراد و شهروندانی که هر ساعت از این مکان ها استفاده می کنند یا وارد آن می شوند در نظر گرفته شده است و به این معنی که هرچه تعداد مخاطبان از ساختمان های بیشتری برخوردار باشد از اولویت امنیتی بالاتری برخوردار است. .

شهردار منطقه 12 با تشریح شاخص های اولویت دار ساختمان های امنیتی گفت که دسترسی به امداد نیز یکی از اولویت های امنیتی در بازار است ، بنابراین دسترسی و تخلیه سریع مشکل تر ، اولویت کمتر است. بیشتر امدادگران بیش از 100 ساختمان را در منطقه 12 شناسایی کردند که نیاز به اقدامات فوری داشتند و آنها را در گروه ایمنی اولویت قرار دادند زیرا می توانند کانون حوادث جدی باشند.

وی با تأکید بر شناسایی و اولویت بندی ساختمان های غیر ایمن ، گفت که به دلیل حساسیت اجتماعی ایجاد شده ، روند ایمنی آغاز شده است: «در این راستا ، اداره برق ، آب و گاز همکاری خوبی داشت و انتظار می رود که همه طبقات آنها باید کمک کنند و از بروز حادثه جلوگیری کنند.

صادا در مورد نیاز وزارت کار برای اطمینان از بازار تهران گفت: ما ساختمان های پرخطر را شناسایی و هشدار داده ایم اما حساسیت کاربران و ابزارهای کنترل آن برای رعایت اصول ایمنی در دست وزارت کار است. .

شهردار منطقه 12 با تأکید بر اینکه نقص جسمی و مقاومت برخی از طبقات سرعت کار را کاهش داده است خاطرنشان کرد: حدود 20٪ ساختمان هایی که به شدت در معرض خطر بودند ، اقدامات ایمنی برای آنها در نظر گرفته شده است ، اما مقاومت هایی نیز وجود دارد. برخی از کلاسها با کمک قوه قضاییه ما را نادیده گرفته اند و با ارائه اطلاعات به مردم ، پیگیری لازم را انجام داده ایم و این به مشارکت و همکاری کلیه نهادها و سازمانهایی که در این راستا مهم هستند بستگی دارد.

انتهای پیام