اقتصادی

عوامل چهار گانه در افزایش قیمت گوشت قرمز

مشاهدات میدانی حاکی از افزایش قیمت گوشت قرمز نسبت به هفته های گذشته است. رئیس اتحادیه گوسفندان دلیل این افزایش قیمت ها را افزایش تقاضا، گرانی ورود دام، صادرات و قاچاق دام می داند.

به گزارش خبر فوری، بر اساس مشاهدات میدانی در خرده فروشی های سطح شهر تهران، قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی 228 هزار تومان، ران استخوانی 248 هزار تومان، ران گردنی 248 هزار تومان، ران برهنه 268 هزار تومان است. ، و ماهیچه بالایی 298000 تومان گوشت گوسفند 248 هزار تومان، گوساله مخلوط 268 هزار تومان، سر گوساله 268 هزار تومان، ران گوساله 288 هزار تومان و ماهیچه گوساله 298 هزار تومان.

لازم به ذکر است که قیمت گوشت قرمز نسبت به هفته های گذشته افزایش یافته و قیمت گوشت گوسفندی کیلویی از 198 هزار تومان دو هفته قبل به حدود 230 هزار تومان رسیده است.

علی اصغر ملکی در گفت وگو با خبر فوری، با بیان اینکه قیمت گوشت قرمز در هفته گذشته افزایش یافت، اظهار کرد: امروز قیمت هر کیلو گوشت گوسفند حدود 230 هزار تومان است.

وی علت افزایش قیمت گوشت قرمز را تشریح کرد و گفت: با سرد شدن هوا مصرف پروتئین افزایش می یابد. از سوی دیگر قیمت نهاده های دامی گران است و این امر هزینه تولید را افزایش داده است. صادرات نیز صورت گرفت که اکنون متوقف شده و قاچاق دام از غرب کشور همچنان ادامه دارد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: این امر غیرممکن است، زیرا در بحث صادرات، دامدار دیگر انگیزه ای برای فروش دام در بازار داخلی ندارد.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا قیمت گوشت مالکی دوباره افزایش می یابد یا خیر؟ وی گفت: قیمت گوشت افزایش نمی یابد زیرا شرکت امداد دام مجبور به واردات مقادیری گوشت منجمد از ذخایر خود برای جلوگیری از نوسانات بازار است.

انتهای پیام