داشتن رنگ موی تیره همیشه روی مد است! اما برای اینکه آن را از یکنواختی دربیاورید بایستی طیف رنگی متنوعی با هایلایت متناسب روی موهای تان اجرا کنید.
رنگ مو قهوه ای موکا، رنگی جذاب از طبف قهوه ای است که قابل رقابت با موهای بلوند و قرمز است. رنگ موی موکا درست همانند نوشیدنی و دسر آن غنی و مجلل است. این رنگ مو که از دیرباز مورد علاقه ستارگان هالیوود بوده است، امروزه نیز به رنگ محبوب سلبریتیها تبدیل شده است.
رنگ موکا چه رنگی است؟
رنگ موکا، رنگی از طیف قهوه ای از تیره تا متوسط است که با هایلایتها و لولایت رنگهای روشن، بعد و زیبایی بی نظیری به موها میدهد. یکی از دلایل محبوبیت این رنگ موی تیره خنثی بودن آن است، به این معنی که نه سرد است و نه گرم. از این رو در کنار هر رنگی جذاب است. برای دادن جلوه ای گرمتر یا سردتر به این رنگ میتوانید از ترکیبهای رنگی مورد علاقه تان برای هایلایت استفاده کنید.
چه رنگهایی به رنگ موی موکا میآید؟
موکا با رنگ خاکستری یا ته رنگ آبی به خوبی ترکیب میشود. رنگهایی مانند سبز کله غازی و رنگ قرمز ونیزی نیز جذابیت این رنگ مو را دوچندان میکند.
فرمول ترکیبی رنگ مو قهوه ای موکا
رنگ مو قهوه ای موکا را میتوانید به چندین روش فرموله کنید.
فرمول رنگ موی قهوه ای موکا
فرمول رنگ موی موکا شکلاتی
فرمول رنگ موی موکا طلایی
فرمول رنگ موی موکا کاراملی
طیف رنگی رنگ مو قهوه ای موکا
سخن آخر
برای دوستداران قهوه، هر چیزی که تداعی کننده رنگ و بوی نوشیدنی مورد علاقه شان باشد، لذت بخش است. اگر شما هم میخواهید موهایی به رنگ قهوه داشته باشید، میتوانید نگاهی به گزارشهای “” و “” بیاندازید.
شما به کدام رنگ از طیف قهوه ای علاقه دارید؟ آیا طیف رنگی قهوه ای را به بلوند ترجیح میدهید؟ خوشحال میشویم نظرات خود را با ما و دیگر همراهان موهیتو در بخش دیدگاهها در پایین همین صفحه به اشتراک بگذارید.
با الهام از:
سوالات متداول
- آیا رنگ موی موکا از شکلاتی تیره تر است؟
موکا رنگ قهوه ای پر رنگی است که با هایلایت و لولایت رنگهای دیگر ترکیب میشود. شکلاتی رنگی قهوه ای با ته رنگ قرمز تیره است. - رنگ موی کاپوچینو چه رنگی است؟
رنگ موی کاپوچینو رنگی از طیف قهوه ای تیره است که با سایههای طلایی و شیری ترکیب میشود و بسیار مناسب افرادی با رنگ چشم قهوه ای و سبز است.
چگونه رنگ موی مناسب را انتخاب کنم؟
رنگ چشمان و پوست تان را بررسی کنید. طیفی از نمودار رنگ مو انتخاب کنید که رنگ پوست تان را خنثی کند. بنابراین، اگر رنگ پوست تان سرد است، باید رنگ مویی گرم را انتخاب کنید. اگر رنگ پوست تان خنثی است، میتوانید هر رنگ مویی را انتخاب کنید زیرا رنگهای گرم و سرد به چهره تانقهوه موکا یا کافه موکا نام های این نوشیدنی بر پایه اسپرسو هستند که جزو قهوه های گرم محسوب می شوند که البته می توان آن را به صورت سرد نیز سرو کرد. به این قهوه موکاچینو (به زبان ایتالیایی) نیز گفته می شود که دلیل این نامگذاری شبیه بودن آن به نوشیدنی کاپوچینو می باشد.
ما در این مقاله از کافی مافی قصد داریم تا به تمام سؤالات شما در مورد قهوه موکا پاسخ صحیح دهیم تا خودتون بتونید متخصص این قهوه بشید و تمام آنچه یک باریستا برای این نوشیدنی انجام می دهد را درک کنید تا موقع سفارش و یا خرید این قهوه، دانش کافی را داشته باشید!
اسپرسو + شیر =؟
تقریباً هر نوشیدنی مبتنی بر قهوه که در کافی شاپ ها سرو می شود، ترکیبی از دو ماده اصلی است: شیر و اسپرسو!
بسته به طرز تهیه، شما می توانید کاکائو، یخ، شکر، شکلات و غیره نیز به ترکیب شیر و اسپرسو اضافه کنید. نوشیدنی های مبتنی بر اسپرسو معمولاً با استفاده از دستگاه اسپرسوساز به روش سنتی تهیه می شوند.
با این حال، شما خوشحال می شوید اگر بدونید که می توانید به راحتی و بدون استفاده از تجهیزات فانتزی، یک لاته و یک موکا را در آشپزخانه خود درست کنید. پس لطفا تا انتهای این مقاله همراه ما باشید!
اسپرسو و درست کردن لاته با آن!
لاته نوشیدنی شیرین بر پایه اسپرسو است که از تقریبا 1/6 اسپرسو، 4/6 شیر جوشیده شده و 1/6 فوم شیر یا کف شیر درست شده است.
لاته یک نوشیدنی تقریباً مخملی می باشد که از ترکیب رقیق و بدون خامه با اسپرسو آماده می شود که ما قبلاً به طور دقیق طرز تهیه آن را بررسی کرده ایم. ( کلیک کنید)
یک لاته استاندارد در یک فنجان بلند سرو می شود. به این ترتیب که یک یا دو شات اسپرسو درون لیوان ریخته شده و در ادامه به اندازه تقریبا 2/3 لیوان شیر فوم دار به آن اضافه می شود.
سپس بر روی فنجان یک لایه نازک از فوم شیر ریخته می شود. همچنین طعم دهنده ها و سیروپ های مختلف را می توان به دلخواه به عنوان چاشنی بر روی نوشیدنی اضافه کرد.
باریستاها اغلب خلاقیت و ذوق خود را با آثار هنری زیبا با استفاده از شیر و یا فوم شیر بروی سطح قهوه به ما نشان می دهند، گاهی طرح های روی قهوه آنقدر زیبا هستند که آدم اصلا دوست نداره اون رو بخوره که در اصطلاح به آن گفته می شود.
قهوه موکا یا موکاچینو چیست؟
در حقیقت نام قهوه موکا از نام شهری بندری به نام گرفته شده است.
اولین نوع دانه قهوه خودرو در طبیعت عربیکا است که عطر و طعم شیرین آنها بسیار محبوب است و پس از آن دانه های روبوستا طعم قوی تر و تلخی دارند.
دانه های قهوه موکا دارای طعم طبیعی شکلاتی هستند ولی با ای حال برای درست کردن قهوه موکا بسیاری از باریستاها به منظور تقویت طعم شکلات آن، کمی شکلات به دستور آن اضافه می کند.
سه نوشیدنی اصلی کافی شاپ ها که بر پایه اسپرسو و شیر آماده می شوند؛ لاته، کاپوچینو و موکا می باشند که در این بین لاته به خاطر حجم بالای شیر، جز سبک ترین قهوه ها به حساب می آید و بعد از آن کاپوچینو قرار می گیرد. پس احتمالاً باید حدس زده باشید که قهوه موکا نسبت به این دو گزینه دارای غلظت و سنگینی بیشتری می باشد.
حالا بریم سراغ دستور تهیه قهوه موکا؛ دقیقاً به همان سبکی که در اکثر کافی شاپ های جهان این نوشیدن را پیدا خواهید کرد. البته این مواد اولیه که در پایین ارائه می کنیم در بیش از 80 درصد مواقع ثابت می باشند، مگر اینکه یک باریستا نسبت به سلیقه خود آن را تغییر دهد.
- 1 شات اسپرسو (32 میلی لیتر)
- 2 قاشق سوپ خوری سس شکلاتی
- شیر فوم دار 100 میلی لیتر
- یک لایه نازک از کف شیر برای ریختن روی آن
- خامه زده شده و یا شکلات خرد شده برای تزیین سطح
آموزش طرز تهیه قهوه موکا در منزل
روش درست کردن قهوه موکا خیلی ساده تر از اون چیزیه که شما فکرش رو میکنید، تنها کافیست که نسبت ها و روش کار را به ترتیب انجام دهید تا یک نوشیدنی نوشیدنی لایه ای فوق العاده داشته باشید.
در ابتدای کار شما باید چند کار انجام دهید تا مواد اولیه خود را آماده کنید.
- اسپرسو : روش درست کردن اسپرسو را ما قبلا بررسی کرده ایم، شما به دو روش در منزل میتونید اینکار را انجام دهید، یا اینکه دستگاه اسپرسوساز داخل منزل دارید و به راحتی می توانید یک شات اسپرسو از آن آماده کنید که اگر این کار را بلد نیستید کلیک کنید. روش دومم هم این میباشد که با این کار را انجام دهید که باز هم آن را به قبلا به طور دقیق آموزش داده ایم.
- سس شکلاتی : برای داشتن سس شکلاتی نیز شما می توانید دو کار انجام دهید، یا اینکه از سس های شکلاتی آماده شرکتی استفاده کنید که در فروشگاه ها به فروش می رسد، که از نظر من برند فرمند برای اینکار سس شکلاتی با کیفیتی دارد. و یا اینکه خودتان می توانید سس را داخل منزل آماده کنید.
ابتدا ۱ فنجان پودر قند و ۴ قاشق سوپخوری پودر کاکائو را با نصف فنجان آب جوش درون ظرف مناسبی مخلوط کنید و کمی وانیل به آن اضافه کنید و سپس ظرف را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا مواد سس شکلاتی به دمای جوش برسند و غلیظ شوند. تبریک میگم سس شکلاتی شما آماده شده است. 🙂
- شیر فوم دار و کف شیر : از آنجایی که این کار کمی توضیحات زیاد دارد در انتهای مقاله روش درست کردن فوم شیر را به شما آموزش داده ایم.
ترکیب مواد اولیه
خب فرض می کنیم که شما مواد اولیه قهوه موکا را طبق توضیحاتی که دادیم آماده کردید. حالا روش درست کردن نهایی کار به این شکل میباشد که:
در ابتدای کار یک لیوان شیشه ای بلند را انتخاب می کنید. در کف این لیوان ابتدا سس شکلاتی خود را اضافه می کنید و سپس در گام بعدی شیر فوم دار را به آرامی بر روی آن می ریزیم. فراموش نکنید که این کار باید له آرامی انجام شود تا شیر و سس شکلاتی با هم ترکیب نشوند.
پس از ریختن شیر فوم دار، وقت اضافه کردن اسپرسو به نوشیدنی می باشد. اسپرسو را دقیقا از وسط لیوان و باز هم به آرامی به شیر اضافه می کنید، به گونه ای که اسپرسو شما بر روی سطح شیر باقی بماند و به لایه های زیری نفوذ نکند.
در گام پایانی نیز با قاشق غذاخوری کف شیری که آماده کرده اید را بر روی سطح نوشیدنی ریخته و کمی خامه یا تکه های شکلات بر روی آن می ریزد و نوشیدنی لایه ای فوق العاده شما آماده شده است.
یادتان باشد این روش کافی شاپی درست کردن قهوه موکا می باشد که یک نوشیدنی زیبا و جذاب برای شما خلق می کند ولی شما می توانید همه مواد اولیه را به راحتی ترکیب کنید و بدون هیچ گونه رعایت کردن ترتیبی، موکا را درست کنید و تنها از طعم آن لذت ببرید.
شیر برای قهوه موکا و لاته
همانطور که گفتیم، هر دو قهوه لاته و موکا نیاز به شیر فوم دار دارند. برای ایجاد شیر فوم دار و کف شیر می توانید از نازل استفاده کنید. تفاوت عمده شیر فوم دار و کف شیر در میزان حباب هوا در آنها است. کف شیر در واقع شیر فوم داری می باشد که حجم حباب هوا آن دو برابر است.
فوم شیر با قرار دادن شیر بخار اسپرسوساز به میزان 2/5 سانتی متر درون شیر سرد ایجاد می شود، لوله شیر بخار در یک زاویه ای تقریباً 30 درجه ای درون شما قرار می گیرد تا بخار آن یک حالت گردابی داخل شیر ایجاد کند.
از آنجا که شیر شروع به کف کردن روی سطح می کند، می توانید میله را به تدریج درون پیچر شیر فرو ببرید، تا جایی که به کف فنجان برسد. با تشکیل کف، حجم شیر گسترش می یابد و شما نیاز دارید که میله را به سمت پایین پیچر حرکت دهید.
اگر هم اسپرسوساز ندارید شما قادر هستید که با ، همزن و سایر تجهیزات آماده کنید که در این مقاله به طور دقیق آموزش داده ایم.
نتیجه:
بنابراین، اکنون تفاوت بین لاته و موکا را می دانید. در اصل، آنها هر دو نوشیدنی مبتنی بر اسپرسو هستند. لاته برای کسانی که مایل به قهوه کامل نیستند عالی است، در حالی که موکا تجربه قهوه قوی تری با شکلات تیره به شما می دهد!
ما در این مقاله تلاش کردیم تمام نکات لازم برای درست کردن قهوه موکا دکتر بیز را به طور دقیق برای شما بررسی کنیم. اما در صورتی که در مورد مطالب گفته شده با سوالی همراه بودید آن را در قسمت نظرات از ما بپرسید.
فروشگاه دکتر بیز ارائه دهنده انواع محصولات دکتر بیز ارگانیک و طبیعی است که در تولید آن از هیچ ماده شیمیایی استفاده نشده است لیست تمام محصولات دکتر بیز و خرید مستقیم از شرکت بدون واسطه را می توانید در همین جا تجربه کنید جهت خريد قهوه گانودرما دكتر بيز کلیک کنید
قیمت و خرید قهوه سوپریم دکتر بیز مستقیم از شرکت دکتر بیز تهیه نمایید
قهوه گانودرما قیمت خیلی زیادی ندارد و اگر قیمت خرید قهوه گانودرما موکا دکتر بیز را از سایت ما بخواهید که دیگر کمتر هم می شود