معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در مدارس چندپایه اولویت، استفاده از معلمان دانشآموخته دانشگاه فرهنگیان است گفت: در جاهایی که امکان به کارگیری این امر وجود ندارد قطعاً از معلمانی که آماده خدمت هستند در قالب حقالتدریس و سرباز معلم استفاده میشود.
رضوان حکیم زاده در گفتوگو با خبر فوری، با بیان اینکه حدود ۴۹ هزار کلاس چند پایه در مناطق روستایی و عشایری وجود دارد گفت: وجود کلاسهای چند پایه فقط مربوط به نظام آموزشی ایران نیست، در همه کشورهایی که دارای وسعت زیادی هستند و یا مناطق روستایی و عشایری که تعداد دانش آموزان آن کم است از کلاسهای چند پایه برای آموزش دانش آموزان استفاده میشود.
وی با بیان اینکه بیشترین آمار کلاسهای چند پایه در استانهای آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد افزود: این مدارس با هدف دسترسی دانش آموزان مناطق کمتر برخوردار به فرصتهای آموزشی ایجاد شده تا امکان بهرهمندی آنان از این آموزشها فراهم شود.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه وقتی که سه یا چهار دانش آموز در یک منطقه قصد بهرهمندی از آموزش را دارند نمیتوان برای هرکدام از دانشآموزان یک معلم اعزام کرد ادامه داد: یک معلم برای همه دانشآموزان در نظر گرفته میشود، تلاش میشود کلاسهای چندپایه مانند سایر کلاسها در مناطق کمتر برخوردار، از همه ظرفیتهای موجود استفاده و بهرهمند شوند.
حکیمزاده با بیان اینکه اولویت استفاده از معلمان در مدارس چندپایه دانشآموختگان دانشگاه فرهنگیان است عنوان کرد: در جاهایی که امکان به کارگیری آنها وجود نداشته باشد قطعاً از معلمانی که آماده خدمت هستند در قالب حق التدریس و سرباز معلم استفاده میشود.
وی با بیان اینکه کلاسها و آموزشهایی برای آمادگی معلمان کلاسهای چندپایه برگزار میشود اظهار کرد: راهبران آموزشی نظارت بالینی و توانمندسازی کلاسهای چند پایه را بر عهده دارند که هر کدام از آنها چندین کلاس را زیر چتر پوشش خود قرار میدهند، یکی از مهمترین مسئولیتهای آنها توانمندسازی معلمان برای آموزش در کلاسهای چند پایه است.
انتهای پیام