نحوه ی نصب داکت اسپلیت

از آنجا که اسپلیت‌‌ها امروزه در اکثر خانه‌ها وجود دارد و در آینده‌ای نه چندان دور ممکن است جای خود را به داکت اسپلیت‌ها دهد، در این مقاله یعنی ” آموزش تخصصی نصب داکت اسپلیت صفر تا صد ” اطلاعاتی را در مورد داکت اسپلیت و آموزش نصب، مراحل نصب، بهترین محل نصب، قیمت نصب و سایر سوال‌های پرتکرار شما در این زمینه را گردآوری کرده ایم.

اما پیش آن لازم است که بدانیم داکت اسپلیت چیست؟

داکت اسپلیت چیست؟

همه‌ ما اسپلیت‌‌‌ کولر گازی را می‌شناسیم و می‌توان گفت داکت اسپلیت‌‌ نیز همان اسپلیت کولرهای گازی است با این تفاوت که یونیت‌های داخلی کولرگازی به صورت روکار  بر روی دیوار و یا سقف اجرا می‌شود، اما نصب داکت اسپلیت‌ همانگونه که درون تصویر مشاهده می‌کنید دورن سقف‌های کاذب و یا راهرو‌ به صورت توکار اجرا می‌شود. و توسط کانال کشی (با لوله‌های مسی) به اتاق‌های مختلف یک ساختمان وصل می‌شود و هوا را پس از فیلتر و تنظیم دما به درون ساختمان هدایت می‌کند.

حتما بخوانید: ” “

شاید برای شما این سوال پیش بیاید که تفاوت کار داکت اسپلیت با کولر گازی در چسیت؟ در پاسخ باید گفت که در سیکل سرمایشی کاملا مشابه کولر گازی عمل می‌کند. اما به هنگام زمستان متفاوت از کولرهای گازی عمل می‌کند. درون یونیت داخلی که عمل هواسازی را به عهده دارد، یک کویل آب گرم وجود دارد و کار آن این است که آب گرمی‌را که توسط پکیج یا موتور‌خانه ایجاد می‌شود، درون کویل جاری کند و با چرخش فن‌ها هوای گرم را وارد ساختمان کند. و همچون کولر‌های گازی از انرژی برق و کمپرسور استفاده نمی‌کند. و یونیت خارجی (کندانسور) داکت‌ اسپلیت در زمستان خاموش است.

ظرفیت سرمایشی و گرمایشی داکت اسپلیت نسبت به کولر گازی بیشتر است بنابراین فضای بیشتری را می‌تواند تهویه کند. درحال حاضر چهار نوع داکت اسپلیت در بازار عرضه می‌شود. که شامل اینورتر( دور متغیر)، معمولی، تک فاز و سه فاز می‌باشد.

آموزش نصب داکت اسپلیت

ابتدا باید خاطر نشان شویم که نصب داکت اسپلیت نیازمند دانش و مهارت خاص است بنابراین برای نصب آن باید از یک متخصص کمک گرفت. در ادامه مطالبی در رابطه با مراحل نصب داکت اسپلیت در اختیار شما قرار داده‌ایم. همانگونه که قبلا اشاره کردیم داکت اسپلیت به صورت توکار نصب و اجرا می‌شود. اما برای نصب آن ابتدا باید مکان نصب داکت اسپلیت، تعداد آنها و ظرفیتشان مورد بررسی قرار گیرد. پس از آن نوبت به لوله کشی می‌رسد که باید با ظرافت هرچه تمام تر به گونه‌ای که به سقف آسیب نرساند انجام شود. در صورتی که نصب داکت اسپلیت خود را به متخصصین زرین سرویس بسپارید هیچگونه نقصی را در سقف و در نصب نخواهید دید و داکت اسپلیت شما با ظرافت تمام و کاملا مخفی جایگذاری خواهد شد.

حتما بخوانید: ” “

مراحل نصب و راه اندازی داکت اسپلیت

پس از آنکه تصمیم به خرید و نصب داکت اسپلیت کردید بررسی چند نکته ضروری است که قبلا هم به آنها اشاره شد.

  1. اول آنکه باید ابعاد و مقدار ظرفیت دستگاه را بررسی کنیم. پس از آن محل قرارگیری یونیت داخلی، یونیت خارجی و همچنین مقدار لوله کشی هر دو یونیت را بررسی کنیم. پس از آن به واسطه یک متحصص کانال کشی طراحی و اجرا شود. اقدامات ذکر شده مراحل ابتدایی نصب داکت اسپلیت است و پس از انجام این امور طبق نکات ذکر شده داکت اسپلیت مورد نظر را خریداری می‌کنید.
  2. پس از آن، یونیت داخلی را که عمل هواسازی را انجام می‌دهد در مکان مناسب نصب می‌کنید ،اما چه مکانی مناسب است؟ ابتدا باید به این امر توجه کرد که در مکانی نصب شود که در آن حظور دائمی‌و نیاز به آرامش و سکوت نداریم ،  باید توجه داشته باشید که مکان‌هایی همچون سرویس بهداشتی، اتاق نشیمن و یا اتاق خواب مکان مناسبی برای نصب یونیت داخلی نیست. چرا که این یونیت‌ها دارای صدا هستند  و علاوه بر آن  باید به صورت توکار اجرا شود بنابراین بهترین مکان برای نصب آن درون سقف کاذب است و در مکانی مانند راهرو، به گونه‌ای که اطراف آن فضای کافی برای انجام امور تعمیرات را در صورت نیاز داشته باشد. و همچنین به ابعاد دریچه بازدید باید توجه شود.
  3. مرحله بعدی نصب یونیت خارجی و یا همان کندانسور است که یکی از مهمترین اجزا داکت اسپلیت است. مخصوصا هنگامی‌که چند کندانسور را در کنار یکدیگر نصب می‌کنیم باید به این نکته توجه کنیم که در مکان مناسب و با رعایت اصول و قوانین نصب گردد. باید بدانیم که نصب کندانسور در مکانی که در معرض نور آفتاب است نباید صورت گیرد چرا که نور آفتاب موجب اختلال در فرایند کار کندانسور شود و گاهی  ممکن است طول عمر کمپرسور کاهش یافته و یا حتی بسوزد.
  4. نصب لوله‌ مسی از یونیت داخلی به یونیت خارجی است که باید متناسب با نوع دستگاه، ارتفاع و طول مجاز آن صورت گیرد.
  5. مرحله بعد برق کشی است. هرگاه برق این مرحله پایان یافت و حتما باید آن را امتحان کنیم و مطمئن شویم که به درستی برق کشی انجام شده است. اگر به هنگام امتحان کردن سیستم به درستی عمل کرد و صدای عجیبی نشنیدیم یعنی کار به درستی انجام شده است.
  6. کانال کشی یکی از مهمترین مراحل نصب است چرا که ابعاد کانال، مکش، کشش و دهش دریچه‌ها اگر به خوبی بررسی نگردد در نتیجه هوای مطلوبی را در فضا نخواهیم داشت. بنابراین کانال کشی باید به صورت اصولی انجام شود و بهترین ابعاد برای دریچه‌ها 100×70 است.
  7. پس از آنکه از درستی اجرای مراحل قبلی اطمینان حاصل کردیم نوبت به مرحله آخر یعنی نصب کامل هواساز( یونیت داخلی) و کندانسور ( یونیت خارجی) می‌رسد. بنابراین نصب را کامل کرده و از عملکرد صحیح دستگاه مطمئن می‌شویم.

قیمت نصب و راه اندازی داکت اسپلیت

چنانچه به تازگی داکت اسپلیت خود را خریداری کرده‌اید و برای اولین بار اقدام به نصب داکت اسپلیت خود نموده‌اید، نمایندگی شرکتی که از آن خرید را انجام داده‌اید به صورت رایگان نصب را برای شما انجام خواهد داد. اما در صورتی که خانه خود را تعویض کرده‌اید و برای چندمین بار است که می‌خواهید داکت اسپلیت خود را مجددا نصب کنید باید از از متخصصین حرفه‌ای کمک بگیرید. در چنین صورتی از شما هزینه نصب را دریافت خواهند کرد و هزینه نصب آن بسته به نوع خدمات تعمیرکار متفاوت خواهد بود، گاهی ممکن است به هنگام نصب داکت اسپلیت نیاز به سرویس و داشته باشد در چنین صورتی هزینه سرویس و یا تعمیر به آن اضافه خواهد شد.

جهت سرویس، نصب و تعمیر انواع داکت اسپلیت با شماره  تماس بگیرید.

داکت اسپلیت‌ چه زمانی به تعمیر نیاز دارد؟

بهتر است هر شش ماه یکبار داکت اسپلیت به کمک یک تعمیرکار سرویس شود. چنانچه با مشکلاتی از قبیل خنک نشدن دمای محیط،‌ خراب شدن ریموت داکت اسپلیت، کار نکردن سیستم گرمایشی،‌ داشتن آبریزش به هنگام کار کردن، داشتن صدای ناهنجار یونیت داخلی،‌ کم شدن باد داکت اسپلیت، روشن نشدن و یا ارور خطا نشان دادن بلافاصله پس از روشن شدن، مواجه گشتید برای با تعمیرکاران زرین سرویس تماس بگیرید تا مشکل داکت اسپلیت شما را حل کنند.

نتیجه گیری

داکت اسپیلت‌ها یکی از رایج ترین سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی به شمار می‌روند  که با توجه به هزینه مناسب و همچنین صرفه جویی در اتلاف انرژی بهتر است امروزه از داکت اسپلیت‌ها برای تنظیم دمای خانه، چه در فصل گرما  و چه در فصل سرما استفاده کنیم. اینگونه می‌توانیم هوایی را که همواره تهویه می‌شود استفاده کنیم. نصب این سیستم ننکات ابتدایی در مراحل نصب و راه اندازی

داکت اسپلیت متشکل از داکت و یا کانال‌هایی است که با استفاده از این کانال‌ها سرما و گرما در سرتاسر خانه گسترش می‌یابد. داکت اسپلیت در سقف یا پشت بام و یا در قسمتی از منزل جاسازی می‌شود و از طریق کانال‌ها و یا مجاری، هوای سرد و گرم پخش می‌کند.

  • نصب داکت اسپلیت به مهارت‌های زیادی نیاز دارد و ابزارهای تخصصی خود را می‌طلبد.
  • نصب غیر اصولی و بدون دانش در سیستم‌های تهویه مانند داکت اسپلیت سبب کاهش کارایی و در برخی مواقع سوخت دستگاه می‌شود. (فراموش نکنید که اشتباه در زمان راه اندازی، می‌تواند نیاز به را افزایش دهد.)
  • با توجه به اینکه تکنسین‌های ماهر به تمامی مراحل نصب داکت اسپلیت و انواع مدل‌های دستگاه داکت اسپلیت آشنایی کامل دارند، بنابراین دستگاه در بهترین موقعیت و ارتفاع نصب می‌شود و اتلاف انرژی به حداقل خود می‌رسد.
  • محل نصب دستگاه با نظر مالک در بهترین مکان باید نصب شود، اما در نظر داشته باشید که در هنگام نصب باید نکات فنی در نظر گرفته شود تا مغایرتی با مسائل فنی نداشته باشد.

ابزار مورد نیاز در نصب داکت اسپلیت

همان طور که در بالا اشاره شد، اولین قدم برای نصب داکت اسپلیت این است که اندازه داکت و تناسب ابعاد و ظرفیت آن را با محل نصب تطابق داده شود و سپس یک مکان مناسب برای هواساز یا کندانسور پیدا شود.

بعد از بررسی و انتخاب مناسب‌ترین سیستم داکت اسپلیت باید به سراغ ابزارهای مورد نیاز برای نصب بروید. ابزارهای مورد نیاز برای نصب داکت اسپلیت به شرح زیر است:

  1. لوله مسی،
  2. آچار، آچار آلن، دریل، لوله بر
  3. اکسپندر لوله مسی، شیب سنج یا تراز
  4. دستگاه وکیوم، کابل شو، کابل شید، گاز مربوطه، فریم

در ادامه نحوه نصب داکت اسپلیت به صورت مرحله به مرحله شرح داده می‌شود.

مراحل نصب داکت اسپلیت

قبل از نصب داکت اسپلیت باید نکات زیر را مورد بررسی قرار داد. نکاتی که باید قبل از نصب در نظر گرفت شامل:

  1. محل قرارگیری یونیت داخلی و خارجی
  2. نحوه کانال کشی و لوله کشی بین یونیت داخلی و خارجی
  3. طراحی کانال کشی و برق کشی و..

پس از آماده کردن شرایط نصب اکنون مراحل نصب داکت اسپلیت را باید دنبال کنید.

  1. در نظر گرفتن فضای مناسب برای نصب
  2. جانمایی هواساز یا یونیت داخلی دستگاه اسپلیت در سقف کاذب
  3. جانمایی یا یونیت خارجی دستگاه
  4. نصب لوله مسی بین یونیت خارجی و داخلی
  5. نصب و اجرای کانال ها
  6. نصب کامل هواساز و کندانسور

مرحله 1: جانمایی هواساز یا یونیت داخلی دستگاه داکت اسپلیت در سقف کاذب

  • برای نصب هواساز باید فضای مناسب برای نصب در نظر بگیرید.
  • مکان مناسب برای یونیت داخلی باید مکانی باشد که رفت و آمد زیادی ندارد، زیرا سروصدای زیادی ایجاد می‌کند.
  • یونیت داخلی چون سروصدا زیادی دارد باید به صورت توکار و درون سقف کاذب نصب شود.
  • مکان‌هایی مانند راهرو نیز می‌تواند فضای خوبی برای نصب هواساز داکت اسپلیت باشد.
  • جانمایی هواساز یا یونیت داخلی دستگاه داکت اسپلیت در سقف کاذب دارای اصول و شرایط خاصی است که باید هنگام نصب تکنیک‌های فنی رعایت شود.
  • یونیت باید از سمت اتصالات مسی حداقل 30 سانتی متر و از سمت دیگر 10 سانتی متر و برای مکش از پشت کویل 25 سانتی متر فضای خالی داشته باشد.

ابعاد استاندارد برای نصب یونیت داخلی

  • ابعاد استاندارد برای نصب یونیت داخلی یا هواساز باید 120*120 یا 140*140 در نظر گرفته شود.
  • ارتفاع باکس یونیت داخلی با توجه به مدل داکت اسپلیت بین 30 -50 سانتی متر متغیر است.
  • باکس یونیت داخلی باید شاسی کشی آهنی شود تا نصب دریچه‌ها آسان‌تر انجام شود.

مرحله 2: جانمایی کندانسور یا یونیت خارجی در نصب داکت اسپلیت

  • بعد از نصب هواساز باید به سراغ نصب کندانسور بروید.
  • کندانسور یکی از اجزای مهم در سیستم داکت اسپلیت است از این رو باید در هنگام نصب دقت کافی به خرج داد.
  • عدم رعایت قوانین و اصول مرتبط با نصب کندانسور داکت اسپلیت سبب کاهش طول عمر آن می‌شود.
  • قرار گیری کندانسور یا یونیت خارجی روی زمین یا در مقابل نور آفتاب سبب می‌شود تا سیستم با اختلال مواجه شود و یا طول عمر کمپرسور کاهش یابد. بنابراین باید فضای مناسب برای نصب داکت اسپلیت در نظر گرفته شود تا بهترین عملکرد خود را داشته باشد.
  • هیچ مانعی نباید در مسیر هوای خروجی کندانسور باشد و امکان بازگشت هوای خارج شده از کندانسور به سمت یونیت داخلی نیز برقرار نباشد.

مرحله 3: نصب لوله مسی بین یونیت داخلی و خارجی در نصب داکت اسپلیت

  • بعد از نصب کندانسور و هواساز اکنون نوبت آن است که از طریق لوله‌های مسی یا پلاستیکی این دو بخش را به همدیگر متصل کنید.
  • در هنگام نصب کندانسور و هواساز توجه داشته باشید که بین آن‌ها فاصله زیاد نباشد. زیرا فاصله زیاد سبب می‌شود تا لوله کشی آن‌ها طولانی شود و عملکرد سیستم کاهش یابد.
  • طول لوله مسی و همچنین میزان ارتفاع لوله مسی باید به صورت اصولی در نظر گرفته شود.
  • لوله مسی باید جنس نرمی داشته باشد به گونه‌ای که هنگام عایق کردن و عبور از مسیرهای انتخابی دچار شکستگی نشود.
  • کابل مسی باید بدون شکست و پیچ خوردگی شدید باشد.
  • از کابل مسی یک تکه باید استفاده شود تا مشکلی در کارکرد داکت اسپلیت ایجاد نشود.
  • بعد از نصب لوله مسی باید مسیر لوله کشی را مسدود کرد و سپس اقدام به تزریق ازت نمود.

مرحله 4: نصب و اجرای کانال‌ها در نصب داکت اسپلیت

  • بعد از نصب کندانسور و هواساز و لوله مسی، باید کانال کشی تمام اتاق‌ها و ‌بخش های ساختمان انجام شود.
  • فرایند کانال کشی مهمترین مرحله نصب داکت اسپلیت است زیرا این کانال‌ها برای انتقال و توزیع هوا تعبیه می‌شود.
  • از اصلی‌ترین عواملی که منجر به عملکرد ناصحیح دستگاه می‌شود، کانال کشی نادرست و غیراصولی است زیرا در صورتی که با دقت انجام نشود، منجر به عملکرد نامطلوب کل سیستم خواهد شد.
  • در نظر گرفتن ابعاد مناسب کانال‌ها، مسیر کانال کشی، محل قرار گرفتن دریچه مکش، دهش و نقشه درست کانال‌ها باید در اجرای کانال‌ها در نظر گرفته شود.
  • نصب و اجرای کانال ها در نصب داکت اسپلیت نیازمند دانش فنی تخصصی است.

مرحله 5: برق کشی در نصب داکت اسپلیت

  • بعد از انجام مراحل بالا اکنون نوبت آن است که برق کشی انجام شود.
  • همه کابل‌ها باید از نوع افشان و یا روکش پلاستیکی باشند تا از آسیب دیدگی با لوله برق جلوگیری کنند.
  • بعد از برق کشی باید مدار تست شود و از صحت مدار اطمینان کسب شود.

چک لیست مهم مراحل نصب داکت اسپلیت در آموزش نصب داکت اسپلیت

در هنگام نصب باید چک لیست موارد زیر در نظر گرفته شود.

  1. جوشکاری شاسی بدون آسیب به کف دستگاه
  2. نصب داکت اسپلیت در مناسب‌ترین ارتفاع
  3. رعایت فاصله مناسب بین کویل و یونیت داکت اسپلیت
  4. قرار دادن یونیت خارجی در مکان مناسب و دور از آفتاب

رعایت زیر‌سازی در هنگام نصب داکت اسپلیت

  1. انتخاب بهترین مکان برای نصب یونیت داخلی و خارجی
  2. انتخاب سایز مناسب لوله‌های مسی و کابل برق جهت ارتباط بین دو یونیت
  3. انتخاب محل مناسب برای تخلیه آب تعریق از هواساز
  4. انتخاب محل مناسب برای کانال کشی
  5. محاسبه سایز مناسب برای جانمایی دریچه ها

نکات مهم در هنگام نصب صحیح داکت اسپلیت

نکات زیر را باید در هنگام نصب داکت اسپلیت در نظر بگیرید تا در نهایت داکت اسپلیت بازدهی بالایی داشته باشد.

  1. داکت اسپلیت باید خارج اتاق نصب شود تا سروصدای آن برای ساکنین آلودگی صوتی ایجاد نکند.
  2. هنگام نصب و راه اندازی سیستم سرمایشی باید از میزان شارژ گاز دستگاه اطمینان کسب کرد.
  3. گاز مورد استفاده باید با مدل داکت اسپلیت تناسب داشته باشد.
  4. کانال کشی یکی از مهمترین مراحل نصب داکت اسپلیت است و باید توسط یک تکنسین ماهر و باتجربه انجام شود.
  5. ایراد در کانال کشی در هنگام نصب داکت اسپلیت سبب نشتی آب و نم دادن دیوارها می‌شود.

راه اندازی گرمایش داکت اسپلیت در فصل سرما

  1. یونیت داخلی و خارجی را باید تمیز کنید.
  2. فیلتر یونیت داخلی و شبکه رادیاتور یونیت خارجی را باید شستشو دهید.
  3. شیر فلکه ورودی و خروجی آب گرم که به کویل متصل است را باز کنید.
  4. در صورتی که آب گرم از موتورخانه می‌آید نیز باید شیر آب گرم را باز کنید.
  5. روی کنترلر یا ریموت کنترل دکمه HOT را انتخاب کنید.
  6. دما را متناسب با محیط تنظیم نمایید.

راه اندازی گرمایش داکت اسپلیت در فصل گرما در مقاله آموزش نصب داکت اسپلیت

  1. فیلتر یونیت داخلی و شبکه پشت یونیت خارجی را تمیز کنید.
  2. گاز مبرد باید چک شود و از گاز متناسب با مدل داکت اسپلیت استفاده شود.
  3. کمپرسور را باید چک کنید تا از عملکرد آن مطمئن شوید.
  4. سپس درب و پنجره را ببندید و روی کنترلر یا ریموت دکمه COOL را بزنید.
  5. دما را متناسب با محیط تنظیم کنید.

هزینه نصب داکت اسپلیت

نصب داکت اسپلیت باید توسط یک تعمیرگاه مجاز مرکزی انجام شود تا به صورت اصولی نصب داکت اسپلیت انجام شود. تعمیرکار باید به نکات نصب داکت اسپلیت توجه ویژه داشته باشد تا در نهایت عملکرد داکت اسپلیت در بالاترین سطح خود باشد.

  • هزینه در تهویه گستر راگا براساس نرخ مصوب اتحادیه تعیین می شود و قمیت مناسب دارد.
  • خدمات سرویس، نگه داری و تعمیر داکت اسپلیت در تهویه گستر راگا گارانتی دارد. گارانتی سبب افزایش اطمینان مشتریان می شود و نشان دهنده حسن انجام کار است.

خدمات نصب داکت اسپلیت در تهویه گستر راگا

  • داکت اسپلیت به دلیل قیمت مناسب، عملکرد گرمایش و سرمایش مطلوب، نگهداری آسان،طول عمر بالا و قابلیت استفاده در شرایط مختلف و قیمت مناسب به عنوان بهترین سیستم تهویه شناخته می شود.
  • همه این مزایا و ویژگی ها با انتخاب نوع و ظرفیت داکت اسپلیت و انتخاب محل درست نصب و اجرای اصولی آن امکان پذیر است.
  • تعیین نوع دستگاه و ظرفیت آن و نصب درست آن توسط افراد ماهر و حرفه ای سبب افزایش کارایی داکت اسپلیت می شود.

شرکت با سال‌ها تجربه در زمینه خدمات راه‌اندازی و نگه داری داکت اسپلیت، سرویس و نگه‌داری انواع یونیت داخلی و خارجی داکت اسپلیت توانسته است جایگاه خود را بین مشتریان پیدا کند. جهت نصب داکت اسپلیت، راه‌اندازی و نگه داری و تعمیرات قطعات داکت اسپلیت  و همچنین … کافیست از خدمات شرکت تهویه گستر راگا در غرب تهران بهره‌مند شوید.

آنچه باید در انتها در مورد آموزش نصب داکت اسپلیت به صورت مرحله به مرحله بدانید.

در این مقاله نکات مهم در آموزش نصب داکت اسپلیت به صورت مرحله به مرحله را شرح دادیم. نصب داکت اسپلیت مانند هر دستگاه دیگری نیازمند دانش فن و تخصصی است و از این رو نمی‌توان آن را بدون دانش تخصصی نصب کرد.

به طور خلاصه نحوه و مراحل تنظیم گرمایش و سرمایش داکت اسپلیت به شرح زیر است:

  1. جانمایی هواساز و یا یونیت داخلی
  2. جانمایی کندانسور و یا یونیت خارجی
  3. نصب لوله مسی بین یونیت داخلی و خارجی
  4. نصب و اجرای کانال ها
  5. نصب کامل هواساز و کندانسور

نکته‌ای که باید در نظر داشته باشید این است که شاید آموزش نصب داکت اسپلیت به صورت مرحله به مرحله در نگاه اول ساده به نظر بیاید، اما اگر هر یک از مراحل نصب و راه اندازی داکت اسپلیت به درستی انجام نشود، ممکن است به دستگاه آسیب جدی وارد شود و دستگاه کارایی بالایی نداشته باشد.  برای نصب داکت اسپلیت کافیست از متخصص ماهر برای این امر استفاده کنید تا هم به دستگاه آسیب وارد نشود و هم اینکه کارایی و بازدهی داکت اسپلیت در سرمایش و گرمایش بالا باشد.

یازمند دانش و مهارت است بنابراین نه تنها برای سرویس و تعمیر بلکه برای نصب داکت اسپلیت نیز بهتر است از متخصصین زرین سرویس کمک بگیریم.

جهت مشاهده انواع کولرگازی ال جی به همراه مشخصات و قیمت اینجا کلیک کنید

قیمت داکت اسپلیت با توجه به مدل و ظرفیت دستگاه متفاوت است. جهت خرید داکت اسپلیت می‌توانید در وب سایت ما اقدام کنید.