راهنمای خرید بهترین گلس برای گوشی

صفحه نمایش گوشی جزو مهم‌ترین قطعات هر گوشی به حساب میاد که خراب شدن اون می‌تونه هزینه‌های زیادی برای کاربران در پی داشته باشه. از اصلی‌ترین خطراتی که صفحه نمایش گوشی شما رو تهدید می‌کنن، ضربه‌های فیزیکی هستن که ممکنه با شما برخورد داشته باشن. گلس محافظ از جمله لوازم جانبی‌ایه که می‌تونه این خطر رو به حداقل میزان ممکن کاهش بده. در مقاله امروز رسانه خبر فوری با راهنمای بهترین گلس گوشی همراه شما هستیم!

معرفی فروشگاه های برتر لوازم جانبی گوشی

فروشگاه هایی مثل دیجیکالا، جانبی، تکنولایف، تاچ تل و لیون کامپیوتر برترین های این حوزه هستند که امتحان خود را پس داده اند.

چرا باید از گلس گوشی استفاده کنیم؟

صفحه نمایش گوشی یکی از گرون‌ترین قطعات گوشی به شمار می‌ره و اگه می‌خواین هزینه زیادی برای تعویض این قطعه پرداخت نکنین بهتره برای محافظت از اون، از گلس استفاده کنین. انواع مختلفی از گلس‌های گوشی در بازار لوازم جانبی موبایل وجود داردن که ممکنه کاربردهای متفاوتی هم داشته باشن. بعضی از اون‌ها فقط برای محافظت از صفحه نمایش گوشی مورد استفاده قرار می‌گیرن و بعضی از اون‌ها هم علاوه بر صفحه نمایش، از پشت گوشی و لنز دوربین هم محافظت می‌کنن.
بعضی از کاربران، گلس گوشی رو با هدف‌های دیگه‌ای هم تهیه می‌کنن؛ برای مثال از کاربردهای دیگه گلس گوشی، می‌تونیم به کاهش بازتاب نور و کاهش سطح دید از طرفین نسبت به صفحه نمایش هم اشاره کنیم. در ادامه با راهنمای خرید گلس موبایل کنار شما هستیم تا بدونین که کدوم گلس برای گوشی شما مناسبه و بهتره که چه گلس محافظی رو تهیه کنین.

راهنمای خرید بهترین گلس گوشی

انواع گلس محافظ نمایشگر

همونطور که گفتیم، خراب شدن صفحه نمایش می‌تونه ضرر مالی بزرگی بهتون وارد کنه و همچنین باعث افت قیمت گوشی موبایلتون بشه. به همین دلیل برای محفاظت از صفحه نمایش ضروریه. اگه همین حالا کلمه «محافظ صفحه» یا «گلس گوشی» رو در سایت‌های خرید آنلاین لوازم جانبی گوشی سرچ کنین، نتایج اونقدر زیاده که قطعا باعث سردرگمی شما می‌شه و نمی‌دونین کدام گلس برای گوشی شما بهتره.
انواع مختلف، برندهای گوناگون و قیمت‌های بسیار متفاوتی در زمینه تهیه گلس گوشی وجود دارن که تصمیم‌گیری شما رو برای خرید اون سخت می‌کنن. آشنایی با انواع گلس‌های موجود در بازار با خوندن راهنمای خرید گلس گوشی بهتون کمک می‌کنه که بدونین کدوم محافظ نمایشگر براتون بهتره.

انواع مختلف گلس‌های موجود در بازار عبارتند از:

• گلس گوشی ساده
• گلس آینه‌ای
• گلس تمام صفحه
• گلس محافظ نمایشگر نانو مایع
• گلس ضدتابش خیره‌کننده (مات)
• گلس تمپر یا حرارتی
• گلس محافظ نمایشگر پلی اتیلن ترفتالات (PET)
• گلس محافظ نمایشگر ترموپلاستیک پلی اورتان (TPU)
• گلس گوشی ساده

گلس ساده

رایج‌ترین گلس گوشیه که کاربران برای محافظت از گوشی خودشون تهیه می‌کنن. این گلس ویژگی‌ خاصی نداره و تنها برای محافظت از نمایشگر گوشی در برابر ضربه‌های ملایم و افتادن خش استفاده می‌شه. اگه به دنبال استفاده از گلسی هستین که شفاف باشه، بهترین گزینه همین گلس ساده است. این گلس کاملاً از شیشه ساخته شده .

گلس آینه‌ای

گلس‌ آینه‌ای نوعی از گلس گوشیه که از لحاظ ظاهری بهتر از گلس‌های دیگه به نظر می‌رسه و روی زیبایی گوشی هم تاثیر داره. تنها عیبی که برای این نوع از گلس گوشی می‌تونیم در نظر بگیریم، اینه که امکان داره وضوح تصویر صفحه نمایش رو کاهش بده.

گلس تمام صفحه

یکی دیگه از انواع گلس‌های گوشی که در مقاله راهنمای خرید گلس موبایل معرفی می‌کنیم، گلس تمام‌صفحه است. این گلس بیشتر برای گوشی‌های خمیده مناسبه. با استفاده از این مدل گلس، تمام قسمت‌های گوشی، حتی کناره‌های خمیده اون هم توسط گلس پوشش داده می‌شن. این مدل گلس در ۲ نوع دورچسب و تمام‌چسب فروخته می‌شه.
مدل‌های متفاوت گلس تمام‌صفحه در طراحی ظاهری تفاوتی ندارن و هر دو، تمام قسمت‌های صفحه نمایش گوشی رو پوشش می‌دن. نوع اول که همان نوع دور چسبه، به نوعی چسب‌کاری شده که تنها به کناره‌های گوشی متصل باشه. اما نوع تمام چسب اون، به طور کامل به صفحه نمایشگر گوشی وصل می‌شه. از بین این دو گزینه، پیشنهاد ما گلس‌های تمام‌چسبه.

گلس محافظ نمایشگر نانو مایع

یکی از جالب‌ترین محافظ‌های صفحه نمایش که خیلی از کاربران گوشی‌های موبایل ازش استقبال کردن، گلس‌های نانو مایع است. شما می‌تونین این گلس رو به‌راحتی از فروشگاه‌های مختلف پیدا کنین و روی گوشی خودتون نصب کنین.
اما این گلس‌ها چطوری کار می‌کنن؟ شاید اگه بفهیمن که می‌تونین فقط با کشیدن یک محلول روی نمایشگر گوشی خودتون و سپس پاک کردن اون، گوشیتون رو برای همیشه مقاوم کنین، تعجب کنین؛ اما باید بگیم که این موضوع حقیقت داره! البته گلس محافظ نمایشگر نانو مایع نکات عجیب و غریب بیشتری هم داره که شاید نتونیم اون رو به هر کسی پیشنهاد بدیم.
اگرچه شاید محافظ نانو مایع، نسبت به گلس‌های دیگه مقاوم‌تر باشه و از صفحه نمایشگرتون بهتر مواظبت کنه، اما لایه اون به اندازه‌ای نازکه که باز هم خراش‌های عمیق می‌تونن از اون عبور کنن و به صفحه اصلی نمایشگر گوشی شما برسن. به‌علاوه، شما نمی‌تونین این گلس رو به راحتی از روی گوشیتون دربیارین و با یه گلس دیگه تعویض کنین و باید صبر کنین خود مایع از روی گوشی پاک بشه. از معایب دیگه گلس‌های نانو هم می‌شه به قیمت‌های بالاتر اون‌ها نسبت به گلس‌های دیگه اشاره کرد.

برای مشاهده موارد بیشتر به youtube.com سر بزنید.

گلس ضد تابش خیره‌کننده (مات) | بهترین گلس برای گیم

اگه جزو افرادی هستین که در گوشی خودتون گیم‌های زیادی بازی می‌کنین، گلس‌های مات می‌تونن گزینه‌ی مناسبی براتون باشن. این گلس‌ها علاوه بر نشکن و منعطف بودن، ضدضربه هم هستن که باعث می‌شه مقاومت نمایشگر گوشی شما در برابر ضربه به میزان خیلی زیادی افزایش پیدا کنه. با توجه به ویژگی ضد چربی بودن و نموندن جای انگشت بر روی گلس‌های مات، این گلس‌ها برای کسانی که زیاد با گوشی خودشون گیم بازی می‌کنن، مناسبن. البته یادتون باشه که گلس مات خیلی ضخیمی نخرین تا عملکرد تاچ گوشی دچار مشکل نشه.

پیشنهاد ما اینه که خیلی به درجه‌بندی سختی که برندهای مختلف به شما ارائه می‌دن، توجه نکنین. اگه از سختی یه گلس خاص مطمئن نیستین، بهتره درباره اون جستجو کنین و ببینین که آیا در فضای اینترنت کسی شخصاً درجه سختی اون رو تست کرده یا نه و سپس از این طریق از سختی محصول مورد نظرتون مطمئن بشین.
براساس آمار ما، بیشتر افرادی که از محافظ صفحه نمایش حرارتی استفاده کرده‌ان، از این گلس‌ها راضی بوده‌ان، به همین دلیل اولین پیشنهاد ما به شما برای خرید گلس، گلس‌های حرارتی هستن. این نوع گلس‌ها نرم‌ترین احساس رو در لمس گوشی به شما می‌دن، از آسیب صفحه نمایش جلوگیری می‌کنن و با بهترین و مقرون‌به‌صرفه‌ترین قیمت هم در دسترس شما قرار دارن.
البته پیشنهاد بالا به صورت کلیه و خرید گلس به معیارهای زیادی مثل مدل گوشی، نوع صفحه نمایش و سلیقه و اولویت‌های کاربر هم بستگی داره. برای مثال اگه اولویت شما زیبایی ظاهر گلس محافظ نمایشگره، بهتره از انواع PET یا TPU استفاده کنین. از بین این دو گزینه هم، در اکثر مواقع گلس TPU انتخاب بهتری به نظر می‌رسه؛ چرا که هم خاصیت خودترمیمی داره و هم اینکه تمام لبه‌های گوشی شما رو در برابر ضربه پوشش می‌ده.

به‌طور کلی فاکتورهای مهمی که در راهنمای خرید گلس به اون‌ها اشاره می‌کنیم، عبارتند از:
• میزان انعطاف گلس
• چسبندگی بالای گلس
• نمایش باکیفیت محتوای صفحه نمایشگر
• وجود لایه حریم خصوصی
• سختی گلس گوشی
• خودترمیمی (Self-healing)
• پوشش اولئوفوبیک
• Military Grade Protection

میزان انعطاف گلس

یکی از موارد مهمی که در تهیه گلس گوشی باید به اون توجه کنین، میزان انعطاف‌پذیری گلسه. اگه گلس از انعطاف‌پذیری خوبی برخوردار باشه، احتمال آسیب‌دیدگی و شکستن اون به شدت کاهش و عمر مفید اون افزایش پیدا می‌کنه. در این حالت صفحه نمایش گوشیتون هم تحت محافظت بیشتری قرار می‌گیره.
چسبندگی بالای گلس
پیشنهاد می‌کنیم از گلس‌هایی استفاده کنین که تمام‌چسب باشن و به طور کامل بر روی شیشه صفحه نمایش قرار بگیرن و روی اون فیکس بشن.

نمایش مناسب محتوای صفحه نمایشگر

یکی دیگه از فاکتورهای مهمی که قبل از تهیه گلس گوشی باید به اون توجه کنین، عدم کاهش کیفیت تصاویریه که در صفحه نمایش، نشون داده می‌شه. بهتره از گلس‌هایی استفاده کنین که تصاویر رو خیلی مات نکنن؛ هر چند که این موضوع هم کاملا به سلیقه خود کاربران بستگی داره.

سختی گلس گوشی

از موارد دیگه‌ای که در راهنمای خرید گلس موبایل به اون اشاره می‌کنیم، درجه سختی گلس گوشیه. میزان کیفیت گلس گوشی و مقاومت اون در برابر افتادن خط و خش، با استفاده از معیار سختی گلس گوشی مشخص می‌شه. معمولا بهترین سختی که برای گلس‌های گوشی موبایل در نظر گرفته می‌شه، مقدار 9H است. منظور از سختی 9H اینه که حتی اگر با نوک 9H بر روی سطح گلس خط کشیده بشه، خراشی بر روی اون ایجاد نمی‌شه.
یکی از ویژگی‌های جذابی که می‌تونه در گلس گوشی وجود داشته باشه، خودترمیمی است. این قابلیت به معنی رفع خط‌های ریز توسط خود گلسه. اگه محافظ صفحه نمایش گوشی از این قابلیت برخوردار باشه، خط‌های ریزی که روی گلس میفتن؛ به تدریج توسط خود محافظ صفحه نمایش حذف می‌شن.

پوشش اولئوفوبیک

اگر محافظ صفحه نمایش گوشی دارای پوشش اولئوفوبیک باشه، اثرانگشت‌ها به میزان خیلی کمی بازتاب داده می‌شن. این نوع گلس‌ها برای افرادی که از گوشی موبایل استفاده زیادی می‌کنن (مثل گیمرهای موبایلی)، گزینه مناسبی به شمار میان.
آیا گوشی‌های موبایل جدید به محافظ صفحه نیاز دارن؟
بعضی از کاربران فکر می‌کنن که مدل‌های جدید گوشی‌های موبایل، دربرابر انواع ضربه مقاوم هستن و به هیچ گونه محافظی نیاز ندارن. اما واقعیت اینه که هرچند نمایشگر گوشی‌های جدید از متریال‌های بسیار باکیفیتی ساخته می‌شن، ولی همچنان به استفاده از محافظ صفحه نمایش نیاز دارن. ضربات احتمالی، پرت شدن اشیاء سنگین روی صفحه نمایش گوشی و خط و خش ناشی از اجسام تیز، خطراتی هستن که صفحه نمایش گوشی‌های مختلف رو تهدید می‌کنن. با توجه به این موارد، همچنان نیاز به استفاده از یک محافظ باکیفیت احساس می‌شه.
انواع شیشه‌های که در گوشی‌های اپل مورد استفاده قرار می‌گیرن هم نمی‌تونن در مقابل ضربات شدید مقاومت مناسبی از خودشون نشون بدن و از آسیب دیدن تاچ و ال سی دی جلوگیری کنن. علاوه بر این نکته، باید به این واقعیت نیز توجه کنین که امروزه هزینه گوشی‌های هوشمند به شدت افزایش پیدا کرده و همزمان با این موضوع، قیمت تاچ و ال سی دی گوشی هم بیشتر شده. درنتیجه اگه آسیبی به این قطعات وارد بشه، باید هزینه زیادی برای تعمیرشون بپردازین؛ به علاوه این که در بعضی موارد حتی کاربر مجبور به تعویض گوشی و صرف هزینه‌های بسیار بیشتر هم می‌شه.
کاور رو فراموش نکنین!
همونطور که می‌دونین، گلس فقط می‌تونه از صفحه نمایش گوشی در برابر ضربات فیزیکی محافظت کنه؛ در حالی که موبایل شما یک قسمت پشتی هم داره. پس اگر به دنبال حداکثر محافظت از گوشی ارزشمندتون هستین، حتما در کنار گلس، از کاور و قاب مناسب هم استفاده کنین. این وسایل هم یکی از بخش‌های لوازم جانبی ضروری محسوب می‌شن که ماندگاری موبایل شما رو به بالاترین حد ممکن می‌رسونن. این موضوع می تونه خیال شما رو از بابت سالم موندن گوشیتون تا حدود خیلی زیادی راحت کنه.

نتیجه‌گیری

گلس محافظ نمایشگر یکی از مهم‌ترین تجهیزات جانبی هر گوشی محسوب می‌شه. امروزه با وجود گزینه‌های زیادی که در بازار لوازم جانبی وجود داره، شاید گرفتن گلس گوشی و انتخاب اون، خیلی آسون نباشه.
اگر شما هم هنوز انواع محافظ صفحه رو نمی‌شناسین و نمی‌دونین که کدوم گلس برای گوشی موبایل شما مناسب‌تره، ما در این مقاله راهنمای خرید گلس رو به صورت کامل و جامع ارائه دادیم. همچنین می‌تونین برای تهیه بهترین گلس گوشی ، کاور و هر لوازم جانبی دیگه‌ای به صفحه خرید لوازم جانبی ما مراجعه کنین و از بهترین محصولات با مناسب‌ترین قیمت برخوردار بشین.

منبع  : pinterest.de

سوالات متداول

گلس مات مقاومت بهتری داره و اثر انگشت رو منعکس نمی‌کنه؛ در عوض با گلس شفاف، تاچ گوشی عملکرد بهتری داره و از لحاظ ظاهری هم زیباتره.
کسانی که استفاده زیادی از گوشی دارن و احتمال زیادی برای آسیب رسیدن به صفحه نمایش وجود داره، گلس‌های مقاوم‌تر مثل گلس‌های حرارتی و مات، مناسب‌ترند.