فراخوان تولید پابند الکترونیکی مراقبت از متهمان و مجرمان به همت ستاد اقتصاد دانشبنیان دیجیتال و هوشمندسازی و معاونت فناوری اطلاعات فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران اعلام شد.
به گزارش خبر فوری، یکی از نیازمندیهای پژوهشی و تجهیزاتی فراجا که مورد توجه پلیسهای تخصصی بوده و در ردگیری مجرمین و متهمان مؤثر است، پابند هوشمند الکترونیکی است که امکان پایش لحظهای متهمان و جلوگیری از خروج آنها از محدوده مجاز تعیینشده را برای ماموران فراهم میآورد. پابند هوشمند الکترونیکی دارای یک تجهیز سختافزاری و یک سامانه نرمافزاری است که با تخصیص آن به هر یک از متهمین، امکان ردگیری و موقعیتیابی آنها را با استفاده از سامانه موقعیتیابی جهانی(GNSS)، شبکه مخابرات سلولی و شبکههای رادیویی اختصاصی فراهم میآورد.
از این رو، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با مشارکت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در نظر دارد با شناسایی شرکتهای دانشبنیان توانمند این حوزه، به تولید محصول مذکور بپردازد. لذا شرکتهای دارای تجربه میتوانند در این فراخوان شرکت کنند.
در این فراخوان انتظار میرود با کمک پابند هوشمند الکترونیکی، موقعیت زندانی مجهز به پابند در هر لحظه به کمک سامانه موقعیتیابی جهانی تعیین شود. این موقعیت علاوه بر سامانههای موقعیتیابی جهانی، با استفاده از اتصالهای رادیویی اختصاصی نیز تعیین و سپس، موقعیت متهم تحت مراقبت در بازههای زمانی دلخواه و قابل تنظیم توسط مرکز کنترل از طریق شبکه مخابرات سلولی (GPRS/GSM/LTE) به مرکز کنترل ارسال شود. اطلاعات مختلفی از جمله موقعیت، مسیر حرکت، میزان شارژ دستگاه و ساعات حضور زندانی در محل زندگیاش از طریق نرمافزار رابط کاربری سامانه قابل مشاهده باشد. بهعلاوه لازم است امکان تعریف نواحی خاص مجاز برای حضور زندانی در نرمافزار، ورود یا خروج فرد از محدوده بهوسیله اعلان هشدار نرمافزار مرکزی پایش شده و اقدامات بعدی متناسب با آن را انجام داد.
با توجه به پیچیدگی و گستردگی پروژه، امکان معرفی پیمانکاران ثالث به عنوان تیم مکمل یا حضور کنسرسیومی شرکتهای همکار وجود خواهد داشت.
تفاهمنامه بین شرکتهای معرفی شده و نحوه همکاری و مدل تقسیم کار به صورت شفاف ارائه شود، تفاهمنامهها و اسناد مرتبط باید مورد تائید کارگروه مربوطه قرار گیرد، در صورت استفاده از این بند، تمامی اسناد ماده ۳ به تفکیک شرکتهای معرفی شده ارائه شود.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، همچنین در ارائه مستنداتی همچون اسناد فنی، کاتالوگها و بروشورهای معرفی محصولات، فناوریها و ابزارهای مورد استفاده و روند پیادهسازی و اجرا، برنامه قیمتگذاری، روش پیشنهادی برای تخمین هزینهها اعم از هزینه مجوزها (لایسنس)، خدمات، محصولات، توسعههای احتمالی و غیره. سایر مستندات، فهرست قراردادها و سوابق شرکت در پروژههای مشابه، اظهار حسن سابقه، اظهار ظرفیت نیروی انسانی آماده به کار و نقشها، تخصص و سوابق و … برای شرکت در این فراخوان الزامی است.
متقاضیان میتوانند طرح خود را در یک فایل فشرده حداکثر تا تاریخ ۷ دی ماه ۱۴۰۲ به ایمیل ictc@isti.ir ارسال کنند.
انتهای پیام