لبو یک خوراکی شگفت انگیز و سرشار از ویتامین سی است که میتواند به تحریک و تولید آنتی بادیها و گلبولهای سفید کمک کرده و آنها را به مبارزهای نفس گیر با ویروسهای سرماخوردگی و دیگر بیماریهای عفونی بطلبد.
لبوهای داغ و خوشمزه فقط گرمابخش ما در روزهای سرد و شبهای طولانی زمستان نیستند و میتوانند به شکلی معجزه آسا در درمان سرماخوردگی موثر باشند! تعجب نکنید، اما بدانید که به اعتقاد برخی کارشناسان خواص لبو حتی از خواص شلغم هم بیشتر است و طبیعتا اثرگذارتر!
از آنجایی که ویتامین سی در این قرمز خوشمزه به وفور یافت میشود و از فیبر، موادمعدنی و آنتی اکسیدانهای بالایی نیز برخوردار است، میتواند به تحریک و تولید آنتی بادیها و گلبولهای سفید کمک کرده و آنها را به مبارزهای نفس گیر با ویروسهای سرماخوردگی و دیگر بیماریهای عفونی بطلبد.
همچنین لبو منبع بتائین و کولین است و این توانایی را دارد که التهابهای مزمن را کاهش دهد، پس لبو را از دست ندهید. البته حواستان باشد که بهترین روش استفاده از لبو به خصوص در دوران سرماخوردگی، مصرف ان بدون شکر است، زیرا شکر به خودی خود میتواند سیستم ایمنی را پایین بیاورد.
نگران نباشید لبوی بدون شکر هم انقدر خوشمزه است که عاشقش شوید و حتی دلتان بخواهد آن را با ترکیب ماست و یا انواع اشها نوش جان کنید. راستی یادتان باشد که لبوی زنگ خطر بیماران دیابتی هم به شمار میرود و دیابتیها باید در مصرف آن محتاط باشند.