دستور: ۱۸ غذای مناسب برای سفر
همه ی ما مسیرهای کوتاه یا گاهی بلند مدت را در سفرهای جاده ای تجربه کرده ایم و خیلی از ما غذاهای خوشمزه و سالم خانگی را به رستوران های بین راهی ترجیح می دهیم، معمولا غذاهای مناسب سفر باید سبک، ساده و با هضم راحت باشند. در ادامه میخواهیم ۱۸ غذای مناسب سفر را به شما معرفی کنیم که در کنار تنوع بسیار، خوشمزه و لذیذ خواهند بود. برای نگهداری این غذاهای خوشمزه در طول مسیر می توانید از یخدان مسافرتی استفاده کنید. جهت خرید بلیط اتوبوس از قاصدک 24 و خرید بلیط ارزان هواپیما با ما تماس بگیرید.
لیست ۱۸ غذای مناسب برای سفر
۱-ناگت مرغ خانگی
ناگت مرغ خانگی به جای سرخ شدن در فر پخته می شوند تا گزینه ای سالم تر باشند. آنها بسیار دلپذیر و گزینه ی مناسب برای بچه ها و بزرگسالان هستند!
مواد مورد نیاز ناگت مرغ
- سینه مرغ بدون پوست(مکعبی برش دهید) ۷۵۰ گرم
- آرد سوخاری(خرده نان) ۲ فنجان
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل ۱ قاشق غذاخوری
- پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
- زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
- پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
- آویشن خشک شده ۳/۴ قاشق غذاخوری
- تخم بزرگ ۲ عدد
۲-همبرگر خانگی
همبرگرغذای پر طرفدار با گوشت که از پروفروش ترین غذاهای منو هر فست فود به حساب می آید این غذای لذیذ را در خانه آماده نموده و از آشپزی لذت ببرید.همبرگر از گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سس چیلی، سس ووسترشایر، ادویه، پنیر و در صورت تمایل از کمی سیر تهیه شده است.
مواد مورد نیاز همبرگر آمریکایی
- گوشت چرخ کرده گاو ۴۵۰ گرم
- پیاز رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
- سس چیلی ۲ قاشق غذاخوری
- سس ووسترشایر ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر آمریکایی یا چدار ۴ عدد
- پنیر سوئیسی ۲ تکه
- نان همبرگر ۴ عدد
- برگ کاهو، گوجه فرنگی، پیاز اسلایس شده، ژامبون، سس کچاپ و خردل
۳-سالاد اولویه با کالباس
سالاد اولیه همراه با کالباس و نخود فرنگی غذای محبوب ایرانی ها خوشمزه که پخت و تهیه آن بسیار ساده بوده و در آشپزخانه ایرانی همیشه مواد اولیه سالاد اولویه پیدا می شود و هر زمان که بخواهید این غذا را می توان سرو نمود.
مواد مورد نیاز سالاد اولویه با کالباس
- سیب زمینی آب پز ۴ عدد
- تخم مرغ آب پز ۱ عدد
- خیار شور ۱۰۰ گرم
- نخود فرنگی ۵۰ گرم
- کالباس ۴ ورقه بزرگ
- هویج ۱ عدد
- سس مایونز ۱۵۰-۱۰۰ گرم
- فلفل قرمز، فلفل سیاه، آویشن و نمک به میزان دلخواه
۴-بورک گوشت
بورک گوشت و قارچ یک غذای بسیار خوشمزه ترکیه ای که بین ایرانی ها به سبب مطابقت با ذائقه محبوب شده این غذا را به راحتی با خمیر یوفکا و ترکیباتی مثل گوشت قارچ سیب زمینی یا سبزیجات و کمی پنیر تهیه کنید.
مواد مورد نیاز بروک گوشت و قارچ
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- پیاز متوسط ۱ عدد
- قارچ ۱۰ عدد
- ذرت ۱۰۰ گرم
- سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری تازه خرد شده ۱۰۰ گرم(اختیاری)
- خمیر یوفکا به میزان لازم
- پنیر پیتزا، گودا یا موزارلا(اختیاری) به میزان لازم
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- روغن زیتون یا کره ذوب شده ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- نمک وفلفل به مقدار لازم
- پودر آویشن به مقدار لازم
- زردچوبه مقدار لازم
۵-ساندویچ کالباس
ساندویچ کالباس و پنیر با نان تست ، یک ساندویچ بسیار خوشمزه فرانسوی که نان همراه با کره در تابه طلایی شده است – این ساندویچ را در سریع آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز ساندویچ کالباس و پنیر با نان تست
- نان تست ۴ عدد
- تخم مرغ ۱ عدد
- شیر ۱ قاشق غذاخوری
- نمک
- سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر موزارلا ۴-۲ برش
- کالباس
- کره ۲ قاشق غذاخوری
۶-ساندویچ تخم مرغ
ساندویچ تخم مرغ ژاپنی بین برش هایی از نان، یک میان وعده که می توانید به راحتی آن را تهیه کنید.
مواد مورد نیاز ساندویچ تخم مرغ ژاپنی
- تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
- نان ۴ عدد
- کره نرم
ادویه ها
- نمک ۱/۴ قاشق غذاخوری
- شکر ۱/۲ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه تازه خرد شده
- شیر ۲ قاشق غذاخوری
- سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
۷-کتلت
غذاهای نونی همیشه در سفره های ایرانی وجود داشته، کتلت غذای گوشتی که با نان، سبزیجات تازه و سالاد شیرازی و گاهی با برنج سرو می شود.مواد اولیه کتلت شامل گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز و ادویه جات است. کتلت اغلب پایه ثابت غذاهای مسافرتی در بسیاری از خانواده های ایرانیست که به همراه نان باگت لواش یا سنگک و کمی سبزی آن را سرو می کنند.
مواد اولیه کتلت گوشت(شامی)
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- سیب زمینی ۳ عدد
- تخم مرغ ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- آرد سوخاری ۱ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن مایع
۸-پیراشکی گوشت
یراشکی گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گوشتی که اصولا تهیه آن پیچیدگی چندانی ندارد که هم می توان آن را در روغن سرخ نمود و هم به صورت رژیمی در فر بپزید. پیراشکی گوشت پیراشکی پیتزایی یا پیراشکی با مرغ و …. با توجه به ذائقه خانواده تان انواع پیراشکی را تهیه کرده و در مسافرت از خوردن آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز پیراشکی گوشت
- پیاز ۱ عدد(ریز خرد شده)
- روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
- گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
- خمیر پیراشکی ۱ بسته
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری و گشنیز ۲۰۰ گرم(ریز خرد شده)
- ذرت ۱۰۰ گرم
- نمک و فلفل
- زردچوبه
- پنیر موزارلا و چدا ۱۰۰ گرم
- سیب زمینی آب پز ۱ عدد(اختیاری)
- روغن
۹-ساندویچ سوسیس گوشت
یکی از خوشمزه ترین ساندویچ هایی که می توانید برای مسافرت آماده کنید ساندویچ سوسیس گوشت بوده که در نان تست شده با کره آماده می شود. یک ساندویچ خوشمزه که از نان، سوسیس گوشت، کاهو، خیار شور، گوجه فرنگی، کره و چیپس تهیه شده و در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده سرو خواهد بود. این ساندویچ به دلیل چرب شدن نان و برشته شدن در تابه طعمی بسیار دلپذیر خواهد داشت، که یک ساندویچ معمولی را فوق العاده خوشمزه میکند. این ساندویچ را می توانید با همبرگر، کالباس، سینه مرغ و … سرو نمایید.
مواد مود نیاز ساندویچ سوسیس گوشت
- نان ۱ بسته
- سوسیس گوشتیران ۴ عدد
- خیار شور
- کاهو
- گوجه فرنگی
- چیپس نمکی
- سس مایونز
- کره ۳۰ گرم
۱۰-ساندویچ بوقلمون
دستور کلاسیک کلاب ساندویچ بوقلمون را دنبال کنید! بوقلمون گریل، کالباس، کاهو، گوجه فرنگی و سس مایونز از مواد تشکیل دهنده این کلاب هستند. این ساندویچ خوشمزه با برش های تک نفره یک گزینه ی پیشنهادی برای دوستدارن گوشت بوقلمون است.
مواد مورد نیاز کلاب ساندویچ
- نان
- بوقلمون(تکه های نازک) ۳۲۰ گرم
- کالباس ۱۶ برش
- گوجه فرنگی ۳۲۰ گرم
- کاهو ۸ برگ
- سس مایونز ۱۲۰ گرم
- روغن زیتون برای گوشت بوقلمون
۱۱-سینه مرغ سوخاری
سینه مرغ سوخاری با سس که از سینه مرغ، تخم مرغ، پودر سوخاری، روغن زیتون و سس که از جعفری، سیر، پونه و روغن زیتون تهیه شده است. این غذا یک پیشتنهاد عالی در سفر بوده که می توان آن را به همراه نان باگت میل کنید.
مواد مورد نیاز سینه مرغ سوخاری با سس چیمیچوری
- سینه مرغ ۳ عدد(خرد شده)
- تخم مرغ ۲ عدد (کمی زده شده)
- آرد ۳/۴ پیمانه(۹۰ گرم)
- نمک و فلفل
- پودر سوخاری (۱۵۰ گرم)
- پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
۱۲-ساندویچ گوشت فرانسوی
اگر می خواهید یک غذای پر از کالری و پروتئین را در سفر میل کنید، ساندویچ گوشت گزینه ی مناسبی خواهد بود. گوشت گاو کباب شده خوشمزه، پنیر با نان یک ساندویچ کامل و بی نظیر!
مواد مورد نیاز ساندویچ گوشت فرانسوی
- گوشت گاو برش زده(کباب شده)
- باگت فرانسوی ۱ عدد
- سس مخصوص استیک
- پنیر ۳ ورقه
- سس مایونز ۱/۴ پیمانه
- ترب کوهی ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون و سیر (۳ حبه سیر رنده شده را به ۱/۳ فنجان روغن زیتون اضافه کنید)
- نمک
۱۳-ساندویچ بندری
ساندویچ بندری همیشه یکی از اولین و خوشمزه ترین گزینه های پیشنهادی در سفر است.
مواد مورد نیاز ساندویچ بندری
- سوسیس ۶ عدد
- پیاز ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- نمک فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
- سس فلفل تند
۱۴-کراکت سیب زمینی با کالباس
کراکت سیب زمینی با کالباس و پنیر – سیب زمینی پوره شده که با کالباس و پنیر مخلوط و سرخ شده است. کراکت به عنوان یک غذای مناسب را آماده کنید و از آن لذت ببرید! كراكت سيب زميني یک پیش غذای فرانسوی که انواع مختلفی دارد ترکیب اصلی آن سیب زمینی بوده و در آرد غلطانده شده و در حمام روغن سرخ می شود.
مواد مورد نیاز کراکت سیب زمینی با پنیر
- پوره سیب زمینی ۲ فنجان
- کالباس ریز خرد شده ۱ فنجان
- پنیر چدار خرد شده ۱ فنجان
- پیازچه ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
- آرد همه منظوره ۱/۲ فنجان
- روغن مایع
۱۵-فلافل
ساندویچ فلافل یکی از گزینه های عالی برای مسافرت تنها کافیست مواد اولیه فلافل را از قبل در فریزر آماده داشته باشید تا هنگام سفر سریع فلافل ها را سرخ کرده و به همراه نان باگت، کمی خیار شور و گوجه یک وعده سریع تو راهی داشته باشید.
مواد مورد نیاز فلافل خانگی
- نخود ۴۳۰ گرم(چرخکرده)
- سیر ۲ حبه
- پیاز کوچک ۲ عدد
- جعفری ۵۰ گرم
- زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
- تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
- آرد ۲ قاشق غذاخوری
- آب ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل و نمک
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- روغن آفتابگردان (برای سرخ کردن)
کافیست تمامی مواد اولیه را از قبل آماده و در فریزر بسته بندی کرده داشته باشید و دو ساعت قبل سفر فلافل ها را یخ زدایی و در روغن سرخ کنید.
۱۶-پیتزا استرومبلی
یک دستورپخت خوشمزه و عالی که به راحتی می توانید آن را تهیه کرده و به صورت تک نفره برش زده و در مسافرت به جای غذاهای تکراری از خوردن یک برش پیتزا لذت ببرید.
مواد مورد نیاز پیتزا استرومبولی
- خمیر پیتزا ۲۳۰ گرم
- قارچ ۲۵۰ گرم
- پنیر موتزارلا ۲۵۰ گرم
- سوسیس ۴ عدد / (۱۰۰ گرم گوشت گوسفندی چرخ کرده)
- روغن زیتون به مقدار لازم
- نمک و فلفل
خمیر پیتزا را در یک سینی پهن کرده و با مواد میانی پر کنید سپس به کمک کاغذ پخت پیتزا را رول کرده و در فر بپزید.
۱۷-کوکوسبزی
کوکو سبزی با گردو و زرشک غذای مناسب برای وعده ناهار یا شام بوده که از سبزیجات تازه مثل تره، شوید، جعفری، گشنیز(برخی از دستور پخت ها شامل کمی شنبلیله یا پیازچه) تهیه شده است. سبزیجات تازه عطر و طعم بی نظیری به کوکو سبزی داده و در صورتی که در فر با کمی روغن زیتون طبخ شود بسیار سالم و مقوی خواهد بود البته طبق ذائقه ما ایرانی ها تفت این سبزیجات در روغن سرخ شده بسیار لذیذتر است.
مواد مورد نیاز کوکو سبزی با گردو
- روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده ۲ فنجان
- گشنیز خرد شده ۲ فنجان
- تره خرد شده ۲ فنجان
- شوید خرد شده ۱ فنجان
- پیازچه و شنبلیله(به مقدار کم) در صورت تمایل
- بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- تخم مرغ ۶ عدد
- زردچوبه ۲ قاشق چای خوری
- زرشک ۱/۲ فنجان
- گردو خرد شده ۱/۲ فنجان
- پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
- فلفل ۱ قاشق چای خوری
- پودر سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
۱۸-کروکت سیب زمینی با گوشت
کروکت سیب زمینی با گوشت – یک دستورپخت اندونزی خوشمزه از سیب زمینی دست پیچ که مغز آن با گوشت و پنیر پر شده است. این غذا از دوره استعمار هلند در اندونزی باقی مانده که البته اکنون به شکل های مختلف سرو می شود. انواع مختلف از کروکت وجود دارد که عبارتند از کروکت سیب زمینی، کروکت ذرت و کروکت سویا.
مواد مورد نیاز
پوره سیب زمینی
- سیب زمینی ۵۰۰ گرم
- پنیر چدار ۴۵ گرم
- نمک ۱/۲ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه ۱/۲ قاشق غذاخوری
- پودر سیر ۱/۲ قاشق غذاخوری
گوشت
- گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
- نمک ۱/۲ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه ۱/۲ قاشق غذاخوری
- پودر سیر ۱/۲ قاشق غذاخوری
کروکت
- پنیر موزارلا ۴ ورق
- آرد ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- پودر سوخاری ۱۵۰ گرم
امیدوارم که از این دستورپخت ۱۸ غذا مناسب برای سفر لذت ببرید! من دوست دارم نظرات و پیشنهاد های شما را بشنوم با ما در ارتباط باشید.
منبع: قاصدک 24