پس از شیوع ویروس کرونا ویروس کشنده که حدود یک سال پیش باعث مرگ Covid 19 شد ، در بسیاری از کشورها از جمله ایران کار تولید واکسن به عنوان یک راه حل مناسب و کار آغاز شد. پزشکان می گویند که پس از این پیشرفت ، آنها باید سعی کنند واکسن بیماری را بزنند که می تواند به بیماری فصلی مانند آنفولانزا تبدیل شود.
به گزارش خبر فورینتیجه کارگروه دارویی Pfizer ، اخبار قطعی در مورد تولید واکسن یا حداقل در میان بسیاری از اخبار مخالف منتشر شده با ایمنی زایی بالا در برابر این بیماری ، مانند روسیه ، انگلیس ، چین ، آمریکا و غیره است. “آنچه حاصل تلاش دو شرکت آلمانی و آمریکایی است بیش از دیگران برجسته بود ؛ این شرکت گفت واکسن آن تا 90٪ موفقیت آمیز بوده و روش جدیدی را برای ساخت واکسن ابداع کرده است.
کار واکسن سازی در ایران نیز از همان روزهای ابتدایی بیماری آغاز شد و به گفته وزیر بهداشت: “انستیتو پاستور و رازی ، دو تولید کننده واکسن های قدیمی و همراه آنها چندین شرکت دانش بنیان و مجموعه های برکت ، کمیسیون ملی واکسن را تشکیل دادند. در این میان ، سه گروه عملکرد خوبی داشتند و هر دو گروه بر مدل های حیوانی غلبه کرده و به مدل انسانی منتقل شدند.
خبرهای خوب درباره توانایی واکسیناسیون تاج ایران در این کشور به همین جا ختم نشد و سخنگوی سازمان غذا و دارو اخیراً اعلام کرد که “واکسن های تاج ایران در لیست واکسن های WHO قرار گرفته اند و تاکنون هشت واکسن در ایران گنجانده شده است” واکسن Covid 19 تقریباً همه مراحل تولید آزمایشگاه را پشت سر گذاشته اند “.
حجت نیکیمیولکی ، رئیس مرکز اطلاع رسانی فرمان امام ، نوشت: “طبق اعلام رسمی سازمان بهداشت جهانی ، سه سیستم عامل برای تولید واکسن کرونا در ستاد فرمان امام ثبت شده و در لیست جهانی واکسن های کاندیدای WHO برای کرونا اعلام شده است.”
وی افزود: “این واكسن پس از مرحله آزمایش انسانی و پس از گرفتن مجوزهای لازم وارد بازار خواهد شد.”
در همین راستا ، به تازگی عکس های مختلفی در فضای مجازی منتشر شده است که نشانگر تلاش محققان ایرانی برای واکسین تاج در یکی از سایت های تولید است.
سخنگوی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه “در روزهای اخیر ، شروع مرحله آزمایش واکسن انسانی در کشور گزارش شده است ، گفت:” حداقل دو واکسن انسانی (آزمایشات بالینی) تاج ایران ضروری است. “
در همین راستا ، دکتر کوهپایه زاده – رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در یادداشتی از آغاز مرحله مطالعات انسانی دو واکسن تاج در مجموعه دانشگاه خبر داد. در همین حال ، دکتر احسان شمسیه کوشکی ، عضو کمیته اخلاق توزیع واکسن سازمان بهداشت جهانی ، به خبر فوری گفت که “کمیته اخلاق تاج برای آزمایش واکسن انسانی تاکنون مجاز نیست و احتمالاً برای اخبار مربوط به آزمایش واکسن انسانی مجاز است.” آنها می خواستند که. “
وی تأكید كرد: “كمیته اخلاق آخرین مجلس است و اگر پروتكل در آنجا تصویب شود ، كار می تواند آغاز شود و معاینه بالینی مرحله اول واكسن تاج ایرانی احتمالاً ماه آینده در كشور آغاز می شود”.
همچنین دکتر حیدر محمدی ، مدیرکل داروها و موادی که توسط سازمان غذا و دارو کنترل می شود ، در پاسخ به خبر فوری ، در مورد وضعیت مجوز معاینه بالینی واکسن تاج ایرانی گفت: ما هنوز مجوز رسمی برای معاینه بالینی انسانی واکسن تاج را نداده ایم. هیچ شرکتی وارد مرحله بالینی نشده است و همه واکسن ها در مرحله پیش بالینی قرار دارند. “
وی گفت ، “ما در مرحله ای هستیم كه برخی از شركتها برای شروع آزمایشات بالینی در فازهای اول ، دوم و سوم تقاضا كرده اند” ، وی افزود كه انتظار دارد این مسئله “در روزها یا هفته های آینده آغاز شود”. . »
در همین راستا ، روز گذشته دکتر جلیل کوهپایه زاده – رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ، با اشاره به عقد قرارداد با یکی از شرکت های ساخت واکسن برای مرحله مطالعات انسانی این واکسن ، به خبر فوری گفت: البته هیچ اجازه ای برای شروع مطالعات انسانی اخذ نشده است ، اما کد اخلاقی این واکسن دریافت شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین گفت: ما در مورد واکسن دیگری با یک شرکت دیگر مذاکره کردیم و اعلام کردیم که آماده هستیم مرحله مداخله انسانی را در مجموعه دانشگاه به عنوان پایلوت و نمونه انجام دهیم.
در مورد زمان اجرای مرحله مطالعات انسانی واکسن ، وی امیدوار است که نمونه را تا پایان دسامبر دریافت کند و گفت: “پس از آن ، آزمایش انسانی دو یا دو ماه طول خواهد کشید و ما معتقدیم که دانشگاه مسئول این امر است.
کوهنورد کرونا داوطلبانه اساس انتخاب افراد برای آزمایش واکسن را نام برد و گفت: “در صورت اعلام فراخوان ، سعی در جذب داوطلب خواهیم داشت و البته برخی از مشخصات و مشخصات برای داوطلبان آزمایش انسانی تعریف خواهد شد.”
دیروز ، وزیر بهداشت ، با ارائه اطلاعات جدید در مورد تولید واکسن ، ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک ایران یکی از کشورهای پیشرو در تولید واکسن Covid-19 در جهان باشد.
نمکی همچنین از سازمان بهداشت جهانی خواست که حمایت بیشتری از ایران ، کشوری که گام های موثری در راستای تحریم ها برداشته است ، ارائه دهد و کار دانشمندان ایرانی را برای تولید واکسن تسریع کند.
در همین راستا و طبق گفته وزیر بهداشت ، سازمان بهداشت جهانی پس از بررسی محتوای مطالعات و اقدامات انجام شده توسط دانشمندان ایرانی در زمینه واکسن Covid-19 ، روز گذشته جلسه ای مجازی برای بررسی تولید واکسن Covid-19 در ایران برگزار کرد. مدیر کل سازمان بهداشت جهانی در منطقه مدیترانه شرقی و کارشناس ارشد سازمان بهداشت جهانی از ژنو ، قاهره و تهران ؛ نمکی گفت این نشست “زمان بسیار خوبی برای گزارش پیشرفت تولید واکسن در جمهوری اسلامی ایران برای جلوگیری از کوید است.”
نمکی با بیان اینکه “همه این واکسن ها مراحل 1 و 2 مطالعه را پشت سر گذاشته اند و هفته آینده یا بعد از آن وارد مرحله آزمایش انسانی می شوند” ، افزود: “همه این حرکات مطابق با استانداردهای بین المللی است و” این جنبش توسط متخصصان بهداشت پذیرفته خواهد شد. “
در هر صورت ، این روزها خبرهای خوبی درباره پیشرفت در تولید واکسن Covid-19 وجود دارد و مطمئناً امیدوارتر است که تلاش دانشمندان داخلی و سپس جامعه ایران دسترسی به واکسن همه گیر قرن را تقویت کند. در این راستا ، برای رفع عطش عموم مردم خسته تاج ، جلوگیری از برخی سو ab استفاده ها و بستن دست کلاهبرداران بهداشت ، لازم است اطلاعات مستمر و مداوم تری در این زمینه و وضوح و شفافیت بیشتر در مورد روند تولید به مردم ارائه دهیم. نامزدهای واکسیناسیون در مرحله آزمایش انسانی و عوارض جانبی احتمالی ، زمان لازم برای تعیین ایمنی زایی واکسن ، زمان لازم برای تولید انبوه و غیره ، برای صحبت با افراد خارج از پرونده های جدید ، اخبار دلگرم کننده تر از تلاش ها است. متخصصین کشور را دنبال کنید.
انتهای پیام