وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز دامنه تحمل فرزندان و دانش آموزان ما کم شده است بنابراین این وظیفه ماست که با برخورد درست و بردباری، فضای آرامش و تربیت را فراهم کنیم.
به گزارش خبر فوری، علیرضا کاظمی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل استانهای سراسر کشور که امروز پنج شنبه ۱۷ آبان ماه در محل اردوگاه باهنر برگزار شد با اشاره به آیاتی از قرآن و بیان احادیث درباره شاخصهای یک مدیر توانمند بیان کرد: سعه صدر از مهمترین خصایل یک مدیر است زیرا مدیر ؛ روزانه در معرض صدها مسئله و تقاضا قرار دارد. بنابراین صبر و بردباری مدیران در مقابل مشکلات بسیار اهمیت دارد.
وی با اشاره به اصول مدیریت ادامه اداد: مدیریت یک فرد نیست بلکه یک تیم منسجم است و زمانی یک مدیر موفق می شود که تیم همراه و همدلی داشته باشد.
کاظمی افزود: بالاترین سرمایه یک مدیر وفاق و همدلی میان کارکنانش هست. زیرا اگر شکاف ایجاد شود دیگر سیستم منسجم نخواهد بود .
وزیر آموزش و پرورش بر حسن و خلق، تغافل، تحمل و انتقادپذیری در مدیریت تاکید کرد و گفت: باید مدیران در این زمینه با شرح صدر برخورد کنند.
وی به امیدواری و امیدآفرینی در مدیریت اشاره کرد و افزود: نباید مدیران در مواجه با مشکلات و گرههای کاری ناامید و متوقف شوند بلکه با تلاش و امیدواری مسیر رفع آن را در پیش بگیرند.
کاظمی استقامت در مقابل سختیها را مهم برشمرد و گفت: هر وقت به یک چالش و مشکل خوردید، نهراسید بلکه با صبوری و بردباری و با توکل در پی حل ان باشید.
وی قاطعیت را از دیگر نشانههای سعه صدر دانست و افزود: قاطعیت به معنای برخورد چکشی و تند نیست. قاطعیت، عزم و اراده محکم در تصمیم گیری است.
کاظمی با اشاره به مسائل و مشکلات نظام تعلیم و تربیت گفت: کارهای تربیتی از سخت ترین کارهاست. گاهی راهبران تربیت نیز در این مسیر دچار مشکلاتی می شوند زیرا فضای تربیتی سخت است و رسانههای نوین نیز فضای مدیریتی بر این امر را سختتر کرده است.
وی ادامه داد: در این زمینه باید مدیران و راهبران تعلیم و تربیت سعه صدر داشته باشند.
کاظمی تصریح کرد: امروز دامنه تحمل فرزندان و دانش آموزان ما کم شده است بنابراین این وظیفه ماست که با برخورد درست و بردباری فضای آرامش و تربیت را فراهم کنیم.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی ادامه داد: در این شرایط سخت سیاسی و کاری با وفاق و همدلی که شعار دولت است امور را پیش ببریم و از پس مشکلات برآییم.
انتهای پیام