دو پیشنهاد برای جبران عقب افتادگی مزدی کارگران

دو پیشنهاد برای جبران عقب افتادگی مزدی کارگران

یکی از اعضای شورای عالی کار اسلامی معتقد است که جبران تاخیر در حقوق کارگران با اختصاص درصدی از بودجه نفت و اختصاص مالیات بر درآمد به کارفرمایان برای افزایش حقوق و دستمزد کارگران.

علی اصلانی در گفت وگو با خبر فوری ، درباره راه حل جبران تاخیر حقوق کارگران گفت: “ما معتقدیم که حقوق دیررس کارگران در سال های گذشته قابل جبران است و ما دو پیشنهاد برای آن داریم. ، بیایید درصد کمی بیاوریم. بودجه نفت برای کارگران. اگر این اتفاق بیفتد و کارفرمایان را سرزنش نکنیم ، بخشی از هزینه زندگی کارگران را کاهش می دهد و تاخیر در دستمزد را جبران می کند.

وی ادامه داد: پیشنهاد دوم در بحث مالیات است. دولت سالانه دو بار مالیات از کارفرمایان ، مالیات بر درآمد و مالیات بر درآمد دریافت می کند که این یک عوارض است و همه باید مالیات حقوق و دستمزد را پرداخت کنند.

این مقام کار افزود: اما مالیات بر درآمد به کارخانه ها و شرکت هایی مرتبط است که در پایان سال هنگام ارائه گزارش های مالی خود ، 200 درصد درآمد کسب می کنند. این کارخانه ها باید 25٪ از املاک را به ملک بپردازند ، اما صاحبان کارخانه چه خدماتی را به اداره مالیات داده اند که باید 25٪ سود را پرداخت کنند ، یعنی اینکه باید 50 میلیون گوجه را پرداخت کنند؟

اصلانی افزود: کارخانجات و شرکت ها با قانون بودن موضوع مالیات بر درآمد مخالف نیستند اما می گویند به جای انتقال 25٪ به حساب دارایی ها در پایان سال ، آنها باید این پول را به کارگران بدهند تا سود بیشتری کسب کنند. حقوق کارمندان

وی خاطرنشان کرد: ما معتقدیم که روشهای زیادی برای حمایت از زندگی کارگران وجود دارد اما از آنها جلوگیری خواهیم کرد ؛ در صورت تصویب این پیشنهاد بخشی از دولت پرداخت می شود و بخشی از تاخیر دستمزد جبران می شود.

سرانجام ، یکی از اعضای شورای عالی کار اسلامی اسلامی گفت: “در حال حاضر ، برخی از بخش ها و گروه ها هستند که با قرارداد کار می کنند و علیه دیگران کار می کنند ، با دستمزد حداقل 6 میلیون تومانی و دیگری با حقوق 2،800،000 توماس در در پایان سال ، هنگامی که آنها می خواهند عید را جشن بگیرند ، نیروهایی که باید عید قربان را جشن بگیرند عیدی دولتی دریافت می کنند و این موارد تبعیض آمیز است که از حقوق یک گروه جلوگیری می کند. در حالی که کارمندان در هزینه های زندگی بالا و پایین می شوند. اگر مکانیزمی را تنظیم کنیم که حقوق هر دو گروه و قراردادهای کاری را تنظیم می کند ، دیگر شاهد تاخیر در دستمزد نخواهیم بود.

انتهای پیام