از “هریسون سوزی” تا “بیانیه های مربوط به واکسن” و برخی از کمپین ها برای خرید واکسن و برخی دیگر گرد هم می آیند و می پرسند چرا این واکسن را خریداری می کنند و واکسن می زنند ، ما دارو داریم. برخی می گویند این واکسن را برای خود می خرند و برخی حق دارند ، اول خودت را بزن. تناقضات فراوان درگیری بین جهان و تاج …
به گزارش خبر فوری، ما 320 روز تاجگذاری کرده ایم. با وجود روزهایی که با حوادث ، شایعات و غیره سپری شده و البته ثابت شد که ویروس شیطانی تاجدار ، پیر و جوان ، طب مدرن و سنتی و … او نمی داند و به زندگی می رود. در همین حال ، برخی از افراد برای بهره مندی بیشتر از این آب گل آلود ماهی می گیرند …
پس از توصیه های عجیب در مورد نوشیدن ادرار شتر ، روغن بنفشه و رایحه های گل سرخ ، و غیره ، برای پیشگیری و درمان شریان کرونا ، اکنون و در حالتی که دنیا در تلاش برای ایجاد واکسن ویروس کرونا است بار دیگر ، ما بر باورهای مردم در طب سنتی و چیزهای مقدس نظارت می کنیم ، این بار با عنوان “نه به واکسن ها” مبدل می شویم. البته تنها زمان نیست که طب سنتی ، یعنی طب اسلامی ، ابزاری برای تفسیر به معنای معنای برخی شده است.
قبل از انفجار تاج ، یکی از طرفداران طب اسلامی کتاب هریسون را از کتاب های مرجع پزشکی مدرن سوزاند و با واکنش شدید روبرو شد و وزیر بهداشت گفت: او به هریسون نمی افتد ، اما فکر می کنم او فریب اسلام و تشیع را خورد. وی افزود: وقتی شخصی بر اساس ایده روحانیت مترقی شیعه چهره خشن طالبانی را نشان می دهد ، وزیر بهداشت نباید فریاد بزند ، زیرا ما می دانیم كه آن شخص از علوم پزشكی اطلاعی ندارد و اگر مشتری داشته باشد ، این ناآگاهی آنها است كه از آن شخص حمایت می كند.
ما “طب اسلامی” نداریم
اما اعتبار وجود یا عدم وجود مقوله ای به نام “طب اسلامی” سالهاست که مطرح شده است. طب سنتی به عنوان شاخه ای از علوم در دانشگاه ها تدریس می شود و توصیه هایی برای زندگی و تغییر آن دارد و به گفته مقامات ، ممکن است به عنوان مکمل پزشکی مدرن موثر باشد ، اما طبق گفته مقامات وزارت بهداشت ، موضوعی با عنوان “طب اسلامی” نداریم. دکتر محمود خدادوست ، مدیرکل سابق دفتر پزشکی ایران در وزارت بهداشت ، پیشتر با اشاره به تحقیق در مورد صحت ادعاها درباره “داروی اسلامی” به خبر فوری گفت. انجام تحقیقات تخصصی در موضوع پزشکی. برای تعیین تکلیف این موضوع ، ما از مقامات پژوهشگاه تقلید و حدیث پژوهی قرآن یاد کردیم. “نتیجه همه این تحقیقات این بود که ما درسی به نام طب اسلامی نداریم.”
خدادوست گفت: “برخی از افراد به نام طب اسلامی و سنتی در حال مبارزه با بارزترین مشکلات پزشکی مانند واکسن و پیوند اعضا هستند. برخی افراد علاوه بر از دست دادن جان خود ، اموال خود را نیز از دست داده اند.” .
از سوی دیگر ، آیت الله مکارم شیرازی پیشتر در جمعی در بیانیه ای گفته بود كه قبلاً چیزی به نام طب اسلامی نگفته است: “دستورالعمل هایی در قرآن و حدیث وجود دارد ، اما طب اسلامی اشاره ای نشده است ، این دارویی كه امروز وجود دارد” نام طب سنتی “است.
تغییر نام طب سنتی به وزارت بهداشت ایران نمی تواند از برخی ادعاها و مزایا در این زمینه بهره مند شود و این برای همه تاج ها دردناک است ، اما برای برخی از آنها مفید خواهد بود ، که می تواند توصیه های اثبات شده علمی طب ایرانی را اثبات کند تعدادی از اظهارات علمی در این زمینه برای به چالش کشیدن برنامه های تحقیقاتی خارجی و تحقیقات بالینی در مورد داروهایی که به درمان بیماری عروق کرونا در شبکه های خارجی و در درمان بیماری عروق کرونا کمک می کنند. به گفته مقامات وزارت بهداشت ، گفته می شود که این داروها به هیچ وجه بیماری کرونا قلب را درمان نمی کنند ، اما نشان داده شده است که استفاده از آنها باعث کاهش طول مدت بیماری می شود.
اعلامیه هایی که زمینه را برای تحقیقات علمی هموار می کنند
اخیراً صحبت از داروی منتسب به امام خمینی (ره) و تأثیر آن در درمان بیماری عروق کرونا قلب مطرح شده است. این موضوع از نظر مدیرکل دفتر پزشکی ایران در وزارت بهداشت ، نیاز به تحقیقات علمی بیشتری دارد. به این ترتیب نفیسه حسینی یکتا وی اخیراً در یک کنفرانس مطبوعاتی با خبرنگاران در مورد این موضوع اظهار داشت: “ادعاها متنوع است ؛ اول ، او می گوید یک گیاه دارویی خاص م effectiveثر است. گاهی اوقات ادعاهای خاصی را به داروهایی به نام بی گناهی نسبت می دهیم که ادعای پیشگیری و درمان دارند. این حساسیت بیشتری ایجاد می کند. از آنجا که ما ترکیبی از استفاده از اعتقادات اطرافیان خود را داریم ، دو زمینه وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرند ، به خصوص اگر ما در مورد داروی امام خمینی (ره) صحبت می کنیم و اگر شخصی آن را مصرف کند یا بیمار نشود یا به سرعت بهبود نیابد ، این مشکل باید در پزشکی مورد آزمایش قرار گیرد. در صورت داشتن حداقل شرایط پذیرش در تحقیقات ، ادعاها بسته نمی شوند و این ادعا نیز قابل بررسی است. “این واقعیت که این دارو به عصمت نسبت داده شده است به عنوان روایتی ذکر می شود که باید در سمینار درباره یقین بودن این روایت گنجانده شود و دانشمندان باید در مورد آن نظر دهند.”
اما فقط یک نفر می تواند آن را درخواست کند و می تواند آن را ثابت کند ، آیا کسی می تواند در درمان بیماری ها مداخله کند؟ حسینی یکتا نیز در این باره اظهار داشت: طبق قانون فعلی ، فقط یک نفر می تواند مستقیماً برای بیماری که یک درمانگر پزشکی است عمل کند. فقط کسانی که تصدیق می کنند آموزش دیده اند ، یعنی پزشکان عمومی که دوره مورد تأیید وزارت بهداشت را دیده اند مجاز به ارائه خدمات هستند. “بنابراین مداخلات درمانی غیر از این شخص درمانی صحیح نیست.”
این بحث ها در اینجا به خلاف علوم دانشگاهی ختم نشد و در روزهایی که دنیا واکسیناسیون کرونا را آغاز کرد و ایران اولین آزمایش های بالینی واکسن خانگی را آغاز کرد ، برخی هنوز می خواستند در جهت مخالف رودخانه شنا کنند. درد ناشی از این بیماری را به مدت یک سال بهبود دهید. تجدید دیدار در مقابل وزارت بهداشت و “نه به واکسن تاج خارجی” ، “نه به واکسن تاج ایران” ، “ما داروی امام کاظم (ع) را داریم” و … و شعارهای فریاد زدن از جمله مواردی است که می توان به دلیل خواندن شعارها مقصر دانست. وی به جز داروی بومی ایران و البته طب اسلامی درآمدی ندارد تا ذهن مردم را آشفته کند و دستاوردهای علمی جهان و کشور را زیر سوال ببرد. با وجود تحریم های ایالات متحده ، اقداماتی از قبیل دسترسی به داروها و تجهیزات وارداتی و البته وضعیت دشوار واکسن کرونا را شاهد هستیم.
اظهاراتی علیه علم
بدین ترتیب دکتر علیرضا رییسی_معاون وزیر بهداشت وی در مورد اظهارات علیه واکسن های ساخته شده توسط برخی گروه ها ، به خبر فوری گفت: “بهتر است گفته هایی علیه علم و فناوری گفته شود. در این رابطه ، ما دیدیم که کتاب های پزشکی مرجع در همان کشور سوزانده می شوند و این مسائل چیز جدیدی نیست. یا اگر به تاریخ خود برگردیم ، اگر مردم در دوران امیرکبیر علیه واکسن آبله ظاهر شدند و گفتند که اگر آن واکسن را بگیرید شیطان یا شیاطین و غیره به بدن شما وارد می شود. متأسفانه این گفته ها همیشه بوده و البته مختص ایران نیست. ” گروههایی که مخالف واکسن هستند ، و این فقط گروههای خاصی در کشور ما نیست. “
افراد مخالف نباید در برابر تاج واکسینه شوند
وی گفت: “در این زمینه دو نوع مخالفت وجود دارد.” برخی می گویند که ممکن است به این واکسن اعتماد نکنیم و آن را دریافت نمی کنیم و برخی از افراد نیز می گویند که کاملاً مخالف آن هستند و واکسینه نمی شوند و حتی نام آن را می گذارند و می گویند شما باید از داروی خاصی استفاده کنید. “البته ، این اظهارات تاثیری در برنامه ریزی ما برای تولید و خرید واکسن نخواهد داشت.”
رئیسی گفت: “معترضان به واكسن نمی توانند آن واكسن مخصوص را دریافت كنند و واكسن علیه تاج نیز اجباری نیست.” واکسنی مانند کرونا باید در دسته واکسنهایی مانند آنفلوانزا در نظر گرفته شود که به افراد پرخطر تزریق می شود و اجباری نیست. “اما واکسن های رایج کشور مانند واکسن فلج اطفال ، BCG و … داستان های مختلفی دارند.”
از توصیه های سلامت محور تا اسلام ، تا ادعاهای پزشکی منتسب به ناکامی ها
در آن زمینه دکتر حسینی یکتا – مدیرکل دفتر وزارت بهداشت ایران در مصاحبه با خبر فوریوی تأکید کرد: هر داروی جدیدی در زمینه درمان و بهداشت ، بدون گذر از مسیر تحقیقات علمی ، قابل دفاع و تعمیم به عموم مردم نیست و هرگونه ادعای ورود به آن مسیر ، درصورتی که شرایط اساسی مداخله باشد ، امکان پذیر نیست. این فرایند باید از نظر ادعاهای پیشگیرانه و درمانی منسوب به ناکامی ها (علیه السلام) دنبال شود و فقط در یک گیاه مرکب یا بر اساس روایت منسوب به گسل ها (علیه السلام) قابل استفاده نیست ، که ابتدا باید توسط علوم انسانی تأیید شود. “او از روش درمانی برای مردم استفاده کرد.”
وی افزود: “توصیه های سلامت محور در اسلام وجود دارد که می تواند به روش در سیستم بهداشت مورد استفاده قرار گیرد ، اما بر اساس این توصیه ها و برخی از سنت های پزشکی مورد بحث ، ما می توانیم یک مدرسه پزشکی جداگانه به نام طب اسلامی ایجاد کنیم.” بیایید آن را تعریف کنیم ، در علوم قرآنی و حدیث قابل قبول نیست. از دیدگاه متخصصان و صاحب نظران در زمینه دانش پزشکی “.
انتهای پیام