نگهداری و حفظ کیفیت کیک ها

آیا راهی برای تازه نگهداشتن کیک خانگی هست ؟پخت کیک های خانگی زحمت بسیاری می خواهد ، اما چرا بعد از یک روز خشک و بیات می شود ؟ در برخی موارد افراد تصمیم به تهیه و تزئین کیک می گیرد اما پس از اتمام پخت کیک به هر دلیلی فرصت تزئین و مصرف آن را پیدا نمی کنند. گاهی اوقات نیز افراد برای سبکتر شدن کارهای خود در روز میهمانی، تصمیم به تهیه کیک از روز قبل میگیرند. در این بخش از ، با نحوه نگهداری کیکها قبل و بعد از تزئین آشنا می شوید.

 

اکثر کیک های برش داده شده یا بدون برش، یخ زده یا بدون یخ برای چندین روز در دمای اتاق تازه می مانند. نگهداری کیک در یخچال فقط زمانی ضروری است که آشپزخانه شما بیش از اندازه داغ است. کیکهای پخته و تزئین نشده همه کیک ها بعد از پخت باید حداقل به مدت 5 دقیقه در فر بمانند.در صورت خارج کردن کیک بلافاصله بعد از خاموش کردن فر ، اطراف کیک به داخل جمع می شود و یا پف سطح رویی می خوابد.

زیرا تغییر ناگهانی دما باعث تغییر شکل ظاهری کیک می شود. بنابراین پس از پایان زمان پخت ، چند دقیقه صبر کرده و بعد از آن کیک را از فر خارج کنید . سپس با روشهای مربوطه کیک را از قالب خارح نمایید و روی پنجره خنک کننده قرار دهید تا کیک خنک شود. قرار دادن کیک گرم در ظرف ، باعث چسبیدن کیک به ظرف می شود . برای دسترسی به فایل طرح توجیهی شیرینی فروشی و قنادی به سایت ما مراجعه کنید.

اگر پنجره خنک کننده ندارید ، از ابتدا کیک را از سطح مورد نظر برای تزئین، در ظرف سرو قرار دهید به طوری که هوا در اطراف آن در جریان باشد تا داخل کیک خمیر نشود. برای نگهداری کیک خنک شده در یخچال ( حداکثر 3 روز )، باید کیک را داخل یک نایلون پیچیده و هواگیری کنید.سپس در داخل یک ظرف در یخچال بگذارید.در صورت عدم هواگیری مناسب ، کیک خشک می شود و اگر درون ظرف دربسته نباشد، بوی یخچال را جذب می کند.

برای نگهداری کیک به چند روش میتوان عمل کرد

نگهداری کیک های تزیین نشده در یخچال و فریزر اگر برای مهمانی چند روز بعد ، کیک اسفنجی تدارک دیده اید ، بهتر است برای تازه نگه داشتن ، را بدون برش در فریزر تا یک هفته نگهداری کنید. به این صورت که کیک را به طور کامل درون پوشش پلاستیکی قرار دهید. می توانید از کیسه های زیپ دار برای این کار استفاده کنید. ماندگاری کیک های درست شده بر پایه روغن یک یا دو روز طولانی تر از کیک های با پایه “کره” است.

نگهداری طولانی مدت کیک های تزیین نشده در فریزر در صورتی که قصد دارید برای مدت طولانی مثلا یک ماه، کیک را در فریزر نگهداری کنید، پس از خنک شدن کیک، آن را درون فویل آلومینیمی نازک بپیچید به طوری منافذ هوا نداشته باشد. سپس درون یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و در فریزر بگذارید. کیک درون فریزر کاملا مستعد خرد شدن و شکسته شدن است.

بنابراین مراقب ضربه نخوردن به آن باشید. کیک های خامه ای تزئین شده کیک های خامه ای تزئین شده را می توان قبل از برش خوردن در یخچال نگهداری نمود. اما پس از برش خوردن باید تمام کیک در ظرفی در بسته قرار بگیرد و یا روی سطح برش خورده سلفون کشیده شود. در غیر اینصورت اگر مستقیما در یخچال قرار بگیرند، کیک آنها خشک میشود. هنگام برداشتن سلفون، باید مراقب باشید چرا که سلفون بخشی از کیک را جدا میکند. برای نگهداری این نوع کیک در فریزر باید تزئینات را با پالت یا قاشق جدا و پاک کنید ، سپس کیک را به روش قبل فریز کنید و تزئینات را جداگانه نگهداری نمایید.

نگه داشتن کیک میوه ای برای تازه نگه داشتن کیک میوه ای پر از تکه های میوه، می توانید از چند قاچ کنار کیک در یخچال استفاده کنید. با این روش کیک میوه ای شما بهترین حالت خود را حفظ خواهد کرد و شرایط بهتری را برای خود خواهید داشت. کیکهای با روکش فوندانت دمای هوای یخچال باعث خشک شدن فوندانت سطح رویی کیک می شود . بنابراین با کاور نمودن کل کیک، آن را سالم و تازه تر نگه میدارید.

قسمت بریده شده کیک را مشابه کیک خامه ای بپوشانید! کیک های برش نخورده و یخ زده روش تازه نگه داشتن کیک های خامه ای که یخ زده و بدون برش هستند کمی با کیک هایی همچون اسفنجی متفاوت است . به عبارتی لایه خامه ای کیک مانند یک محافظ و پوشش پلاستیکی عمل می کند و کیک را در مقابل هوا و رطوبت محیط به خوبی محافظت می کند.

اما برای تازه تر نگه داشتن کیک بهتر است درون جعبه خود قرار داده شود و سپس جعبه را در یک کیسه پلاستیکی بزرگ قرار دهید. کیک زبرا کیک زبرا نوعی کیک خانگی بسیار خوشمزه ای است که جایگزین خوبی برای کیک ها و های کارخانه ای و مصنوعی می باشد . ظاهر زیبای این کیک می تواند هر سن و سالی را به خود جذب کند. همچنین شیرینی کمی در تهیه آن به کار رفته است و ضرری برای سلامتی ندارد.

این کیک مناسب مهمانی هایی است که افراد مسن نیز در آن شرکت دارند. همچنین برای سفرهای نوروزی و آخر هفته خود از این کیک برای تغییر آیا راهی برای تازه نگهداشتن کیک و شیرینی هست ؟ برای شما هم پیش آمده که با زحمت زیادی می پزید اما بعد از یک روز خشک و بیات می شود ؟ یا نمی دانید شیرینی ها و بیسکویت ها را چگونه تازه نگهدارید؟ با ما همراه باشید تا شما را با روشهای تازه نگهداشتن شیرینیوکیک آشنا کنیم.

برای تازه نگهداشتن کیک میوه ای، چند قاچ سیب کنار کیک بگذارید روش های ساده برای تازه نگهداشتن کیک و شیرینی کیک ها و شیرینی‌های تر، چون در ترکیب آن‌ها از تخم‌مرغ و خامه استفاده و رطوبت بالایی دارند، دوره ماندگاری آنها کوتاه است و حتماً باید در یخچال نگهداری شوند. م شیرینی تر باید هر چه سریعتر مصرف شود و اگر بیش از یکی، دو ساعت بیرون از یخچال بماند، نباید آن را مصرف کرد زیرا احتمال مسمومیت را به خصوص در کودکان، سالمندان، خانم‌های باردار، بیماران دچار نقص سیستم ایمنی و کسانی که دچار بیمارهای زمینه‌ای مثل دیابت هستند، افزایش می‌دهد.

مدت ماندگاری شیرینی تر در یخچال ۲۴ تا ۴۸ ساعت است. اگر می خواهیدرا به مدت طولانی تری بدون این که خشک و ترد شود نگهداری کنید می توانید توصیه آشپزی امروز ما را بخوانید. ما در سایت مجله تصویر زندگی برای شما بهترین نکات آشپزی را داریم. روش تازه نگهداشتن انواع کیک معمولا شیرینی های تر و کیک های اسفنجی را به سختی می توان با همان کیفیت اولیه نگاه داشت.

نگهداری کیک های ساده

√ اگر می خواهید باقیمانده کیک خود را نگه دارید، طوری که همچنان تازه بماند، باید برای کیک های معمولی یک قطعه نان را آب بزنید و همراه با آن در جعبه قرار دهید و در یخچال بگذارید. رطوبت نان باعث می شود کیک شما تازگی خود را حفظ کند. √ برای نگهداری کیک در داخل یخچال (حداکثر سه روزه باید از یخچال خارج و مصرف شود)، کیک را داخل یک نایلون پیچیده هواگیری کرده و در داخل یک ظرف در یخچال بگذارید. اگر نایلون به طور کامل هواگیری نشود، کیک خشک می شود و اگر درون ظرف دربسته نباشد، بوی یخچال را جذب می کند.

√ در صورتی که برای مدت طولانی مثلا یک ماه قصد نگهداری کیک در فریزر را دارید، پس از خنک شدن کیک، آن را درون فویل آلومینیمی نازک بپیچید به طوری که هوا داخل آن نباشد. درون یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و در فریزر بگذارید. کیک درون فریزر کاملا مستعد خرد شدن و شکسته شدن است. بنابراین مراقب باشید که به آن ضربه نخورد. نگهداری کیک میوه ای √ برای تازه نگه داشتن کیک میوه ای، چند قاچ سیب کنار کیک بگذارید و آن را در یخچال نگه دارید.

نگهداری کیک خامه ای

√ برای تازه نگه داشتن کیک خامه ای، باید آن را در جعبه اش بگذارید و جعبه را داخل کیسه پلاستیک گذاشته در آن را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید. کیک خامه‌ای درون فریزر نیز تازه می‌ماند. کیک های خامه ای تزیین شده را قبل از برش خوردن، مستقیما می توانید در یخچال نگهداری کنید. اما پس از برش خوردن، اگر مستقیما در یخچال قرار بگیرند، کیک آنها خشک میشود.

این کیکها را قبل از برش خوردن، مستقیما می توانید در یخچال نگهداری کنید. اما پس از برش خوردن، اگر مستقیما در یخچال قرار بگیرند، کیک آنها خشک میشود. پس روی سطح برش خورده کیک سلفون بکشید. برای فریزر کردن کیک با روکش خامه ای، تزئینات را با پالت یا قاشق جدا کرده و کیک را به روش قبل فریز کنید. تزئینات را جداگانه نگهداری نمایید. نگهداری کیک با روکش فوندانت √ برای خشک نشدن کیک هایی با روکش فوندانت آنها را کاور کرده و در یخچال بگذارید.

روش تازه نگهداشتن بیسکویت ها برای اینکه بیسکویت ها تازه بمانند و بافت ترد و شکننده خود را حفظ کنند آن ها را در ظرف های غیر پلاستیکی قرار داده و چند حبه قند را داخل جعبه بیسکوییت قرار دهید. روی ظرف را سلفون کشیده، سپس در ظرف را محکم ببندید. تازه نگهداشتن شیرینی ها خشک توصیه می شود شیرینی را به اندازه‌ای بخرید که در مدت کوتاهی مصرف شود.

مدت نگهداری شیرینی خشک به دلیل اینکه رطوبت کمتری دارد، بیشتر از شیرینی تر است و حتی می‌توان آن را یکی دو هفته بیرون از یخچال، البته در جای خنک یا به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کرد. هر چه مدت زمان نگهداری شیرینی خشک کوتاه تر باشد، بهتر است، زیرا احتمال اکسید شدن روغنی که در تهیه آن به کار رفته، در طولانی مدت افزایش پیدا می‌کند. شیرینی های خشک را در ظرفی در بسته نگهداری کنید.