اخبار عمومیکسب و کار خبر فوری

تشخیص نوع هارد لپ تاپ در ویندوز 7

لیست عناوین این خبر مخفی سازی

روش کاربردی تشخیص هارد SSD از هارد HDD در لپتاپ و کامپیوتر

از کجا بفهمیم ریکاوری هارد dvr درست انجام شده است یا خیر؟ و یا مهمتر از آن از کجا بفهمیم هارد نصب شده روی کامپیوتر یا لپ تاپمان هارد SSD است یا HDD ؟ با چه ابزارهایی میتوان تشخیص دقیق داد؟ تفاوت درایو SSD و HDD چیست؟ هارد دیسک یکی از اجزای مهم کامپیوتر است، زیرا تمام داده هایی را که توسط CPU پردازش می شود به طور دائم ذخیره می کند. هارد دیسک معمولا کند ترین قطعه کامپیوتر است، اما اگر نوع درستی از هارد دیسک را انتخاب کنید، می تواند سریع تر باشد.

سوال مهمی که برای بسیاری از کاربران ایجاد می شود این است که از کجا بفهمیم هارد SSD است یا HDD؟ در واقع نکته اصلی در خصوص سیستمی که در حال حاضر با آن سر و کار دارید این است که از چه نوع هارد درایوی در آن استفاده شده است؟ آیا هارد درایو مورد استفاده در سیستم از نوع SSD است یا این که سیستم مورد نظر به یک هارد HDD مجهز است؟

تشخیص این مساله کار چندان دشواری نیست و با استفاده از یک سری روش ها می توان تشخیص داد که چه نوع هاردی در سیستم استفاده شده است. ما با کمک این مقاله به شما خواهیم گفت که چگونه بفهمیم هارد SSD است یا HDD و روش های تشخیص این دو درایو از هم در ویندوز را بشناسیم.

تفاوت درایو SSD و HDD

پیش از بررسی این که از کجا بفهمیم هارد SSD است یا HDD، بهتر است به صورت مختصر با تفاوت بین این دو درایو آشنا شویم. هارد درایو HDD را با عنوان حافظه سنتی می شناسند که در اکثر سیستم ها، خصوصا سیستم های قدیمی از آن استفاده می شود. این نوع هارد درایو مانند اس اس دی براحتی درون لپ تاپ یا کیس کامپیوتر جای داده می شود بنابراین زمانی که به فکر هستید لازم نیست نگران این باشید که آیا می توانم روی این مدل کیس ، SSD نصب کنم یا خیر.

 اما از نظر قیمتی نیز بسیار ارزان تر و مقرون به صرفه تر از هارد درایو SSD است. با این حال این نوع هارد درایو سرعت بسیار کمتری در مقایسه با درایو SSD دارد و در کل کندتر است. در نتیجه نمی توان از این نوع درایو انتظار داشت بتواند سرعت عملکرد سیستم را بالا ببرد.

با این حال در نقطه مقابل این نوع هارد درایو، هارد SSD قرار دارد. این نوع هارد درایو که آن را هارد ذخیره سازی حالت جامد نیز می شناسند، نمی تواند فضای ذخیره سازی قابل توجهی را در مقایسه با درایو HDD در اختیار کاربران بگذارد. با این حال با استفاده از هارد درایو SSD سرعت انتقال و بازیابی داده ها به طرز قابل توجهی افزایش یافته و عملکرد سیستم به مراتب سریع تر خواهد شد.

درایو های SSD امروزه در بسیاری از سیستم های جدید مورد استفاده قرار می گیرند و حتی بسیاری از کاربران به منظور افزایش سرعت سیستم خود از این نوع درایو استفاده کرده و از این طریق سیستم خود را ارتقا می دهند. هارد درایو های SSD به نسبت درایو های سنتی HDD مقاومت بسیار بالاتری در برابر ضربه و آسیب دارند و کمتر دچار خرابی می شوند. نحوه بازیابی اطلاعات هارد اکسترنال در هر دو مدل تقریبا مشابه است و از این نظر تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند.

از طرفی نیز این نوع هارد درایو ها در مقایسه با هارد اینترنال انرژی بسیار کمتری را مصرف می کنند. با این حال قیمت آنها در مقایسه با درایو های سنتی HDD به مراتب بیشتر است و کاربران برای خرید آنها باید هزینه ای بالاتر را بپردازند.

حال که به تفاوت بین این دو هارد درایو پی بردیم، با استناد به این درک می توان به سراغ روش هایی رفت که با استفاده از آنها می توان پاسخ سوال از کجا بفهمیم هارد SSD است یا HDD را یافت و دید که آیا درایو نصب شده روی سیستم از نوع SSD است یا HDD؟

تشخیص هارد SSD از HDD از طریق Defragmenter

اگر به دنبال پاسخ این سوال هستید که چگونه هارد SSD را تشخیص دهیم، یکی از این راه ها استفاده از ابزار Defragmenter است. این یکی از ساده ترین روش ها برای بررسی نوع هارد دیسک یا فضای ذخیره سازی نصب شده روی سیستم است. برای این منظور باید ابزار Defragmenter یا Optimize Drives را باز کرد. در ادامه برای این که ببینیم از کجا بفهمیم هارد SSD است، مسیر زیر را دنبال کنید:

  • ابتدا روی گزینه START کلیک راست کرده و روی گزینه Run کلیک کنید تا این کادر برای شما باز شود
  • در ادامه گزینه Windows Run Command را باز کنید
  • در کادری که برای شما باز می شود عبارت Run Command dfrgui را تایپ کرده و در ادامه روی گزینه ok کلیک کنید
  • حال برنامه Defragment Utility را با استفاده از همان کادر Run Command باز کنید
  • در صفحه بعدی که برای شما باز می شود، نوع هارد دیسک نصب شده روی سیستم در زیر ستون نوع رسانه ( Media Type ) فهرست خواهد شد و می توان نوع هارد دیسک مورد استفاده در سیستم را در صفحه Optimize Drive مشاهده کرد.

این روشی ساده برای پاسخ به این سوال است که چگونه بفهمیم هارد SSD است.

یافتن پاسخ چگونه بفهمیم هارد کامپیوتر SSD است یا HDD با استفاده از گزینه PowerShell

اگر می خواهید ببینید که از کجا بفهمیم هارد SSD است یا HDD ، روش بعدی پیشنهادی برای این منظور استفاده از گزینه PowerShell است. این روش نیز یکی از راه های سریع برای بررسی نوع هارد دیسک نصب شده روی سیستم است. این ابزار در ویندوز 10 در دسترس کاربران است و کاربرانی که از این نسخه ویندوز استفاده می کنند می توانند از طریق ابزار PowerShell، هارد SSD را از هارد HDD تشخیص دهند. برای استفاده از این روش باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  • روی دکمه START کلیک راست کرده و در ادامه روی گزینه PowerShell ( Admin ) کلیک کنید
  • در ادامه Windows PowerShell Command را باز کنید
  • در صفحه PowerShell، عبارت Get-PhysicalDisk را تایپ کرده و در ادامه دکمه اینتر را در صفحه کلید سیستم فشار دهید
  • دستور Get-PhysicalDisk PowerShell را اجرا کنید
  • هنگامی که فرمان مورد نظر اجرا شد، می توانید نوع هارد دیسک مورد استفاده در سیستم را در زیر ستون نوع رسانه مشاهده کنید. نوع هارد دیسک در این بخش فهرست شده است.

در این روش ساده نیز می توان به راحتی نوع هارد دیسک مورد استفاده در سیستم را تشخیص داد. کاربرانی که در ویندوز 10 به دنبال یافتن پاسخ این سوال اند که چگونه بفهمیم هارد ssd داریم، می توانند از این ابزار برای یافتن نوع هارد دیسک استفاده کنند.

از کجا بفهمیم هارد SSD است یا HDD؟

به جز دو روشی که در بالا برای تشخیص هارد دیسک SSD از HDD به آن اشاره شد، روش دیگری که می توان با استفاده از آن فهمید چه نوع هارد دیسکی روی سیستم نصب شده است، استفاده از اطلاعات خود سیستم است. می توان با استناد به داده های خود سیستم فهمید که آیا هارد دیسک روی سیستم از نوع SSD است یا HDD.

برای این که از این طریق پاسخ سوال از کجا بدانیم هارد ssd است را پیدا کنیم، باید به صفحه اطلاعات سیستم بروید. در این جا می توانید اطلاعات دقیقی در خصوص هارد دیسک، رم، پردازنده و سایر سخت افزار های نصب شده روی سیستم را بیابید. برای رفتن به این صفحه و یافتن نوع هارد دیسک مسیر زیر را دنبال کنید:

  • روی دکمه START کلیک راست کرده و سپس روی گزینه Run کلیک کنید.
  • در پنجره ای که در ادامه برای شما باز می شود عبارت Run Command msinfo32 را تایپ کرده و روی گزینه OK بزنید. در این مرحله شما اطلاعات سیستم را با استفاده از دستور Run باز می کنید
  • در صفحه بعدی که برای شما باز می شود در ستون سمت چپ به دنبال مسیر زیر باشید:

Components > Storage > Disks

با رفتن به این مسیر صفحه ای برای شما باز می شود که در سمت راست آن می توانید اطلاعات دقیقی را در مورد هارد دیسک نصب شده روی سیستم مورد نظر پیدا کنید. این صفحه همان صفحه اطلاعات سیستم در ویندوز است که می توان از آن برای یافتن پاسخ سوال از کجا بفهمیم هارد SSD است، کمک گرفت. البته در خصوص این روش گزینه ای که روی به روی Media Type نوشته شده است، عبارت Fixed Hard Disk است که به وضوح مشخص نمی کند که نوع هارد دیسک از نوع SSD است یا HDD. با این حال دو روش اول همان طور که در بالا نیز به آن اشاره شد به راحتی تایید می کند که آیا سیستم مورد نظر دارای نوع درایو ذخیره سازی SSD است یا خیر.

تشخیص هارد دیسک SSD از HDD در سیستم با استفاده از Device Manager

Device Manager روش دیگری است که می توان از آن برای تشخیص و بررسی نوع هارد دیسک مورد استفاده در سیستم استفاده کرد. این روش خصوصا در مواردی که به تشخیص نوع درایو ذخیره سازی درگیر نیاز است، بسیار کاربردی و مفید است.

برای رسیدن به این بخش باید در ویندوز 10 دکمه های Windows Key + S را با هم فشار دهید تا نوار جست و جوی ویندوز 10 باز شود. در این بخش عبارت Device Manager را تایپ کنید. با پیدا کردن این گزینه روی آن کلیک کنید. در ادامه روی Disk Drives دو بار کلیک کنید. به این ترتیب هارد دیسک های مورد استفاده در سیستم فهرست شده و قابل مشاهده هستند.

استفاده از ابزار شخص ثالث برای تشخیص نوع هارد دیسک سیستم

اگر اهل فن آوری هستید و با کامپیوتر های زیادی برخورد می کنید و می خواهید جزئیات سخت افزاری همه رایانه ها، به خصوص انواع درایو نصب شده در آنها را ببینید، باید از یک نرم افزار شخص ثالث برای این منظور استفاده کنید.  این ابزار ها انواع مختلفی دارند و می توانند یک راه حل ساده و حرفه ای برای پاسخ سوال از کجا بفهمیم هارد SSD است، باشند.

تقریبا تمام این ابزار ها می توانند اطلاعات و جزئیات کاملی از هارد دیسک نصب شده روی سیستم را ارائه دهند. نرم افزار PC Wizard یکی از این نرم افزار هاست که می توان از آن برای تشخیص نوع هارد دیسک نصب شده روی سیستم کمک گرفت.

روش های تشخیص هارد Ssd

در ابتدای سخن می خواهم یک نگاه کوتاه و معرفی مختصری درباره SSD و HDD داشته باشیم. در ساده ترین شکل ، SSD حافظه فلش است و هیچ قسمت متحرکی نیز ندارد. در نتیجه ، آنها کوچکتر هستند و فضای کمتری را در مورد PC می گیرند ، در بعضی موارد حتی به طور مستقیم به مادربرد سوار می شوند. ذخیره سازی SSD بسیار سریعتر از معادل HDD آن است.

ذخیره سازی HDD از نوار مغناطیسی ساخته شده است و دارای قطعات مکانیکی در داخل است. آنها بزرگتر از SSD و بسیار کندتر برای خواندن و نوشتن هستند. واقعیت اینجاست امروز گزینه های بیشتری نسبت به گذشته بین HDD و SSD وجود دارد. پس از مشخص کردن مشخصات مورد نیاز برای هدف خود ، یک تصمیم دیگر نیز باید بگیرید و آن اینکه  بین درایو SSD یا درایو SATA / HDD کدامیک را خریداری کنید؟ در این مقاله گروه مشاوره هیواتک ، ما هر دو را توضیح خواهیم داد و روش تشخیص هارد ssd را آموزش می دهیم تا شما بتوانید آگاهانه تصمیم بگیرید.

خوب است بدانید قبل از تشخیص هارد ssd ، نکته مهمی وجود دارد که باید با علم بر آن به سراغ ادامه مطالب بروید و آن این که هارددیسک یا HDD ، در درجه اول برای ذخیره سازی انبوه استفاده می شود و از SSD برای بوت ویندوز و برنامه های کاربردی استفاده می شود. با ما همراه باشید تا نگاهی داشته باشیم بر SATA و SSD و تفاوت های این دو.

SATA/HDD چیست؟

از نظر فنی ، SATA (Serial Advanced Technology Attachment) یک درایو نیست بلکه رابط بین ( HDDهارد دیسک) و مادربرد رایانه است. با این حال ، بسیاری از مردم از دو اصطلاح به طور متقابل استفاده می کنند .

HDD نزدیک به 60 سال است که در محاسبات شخصی و ایستگاه های کاری استاندارد حضور داشته است. این نوع درایو دارای یک صفحه چرخش است که داده ها از طریق مغناطیس ذخیره می شوند. هرچه سرعت آن بیشتر بچرخد ، درایو سریعتر عمل می کند.

بزرگترین مزیت درایو SATA این است که می توانید حجم عظیمی از داده ها را بسیار ارزان ذخیره کنید. با پیشرفت فناوری ، میزان فضای ذخیره سازی آن در حال رشد است. معمولاً درایوهایی استفاده می شود که یک ترابایت یا بیشتر دارند. حداکثر میزان ذخیره SATA برای یک محل کار در حال حاضر حدود 8 ترابایت است. یک مزیت بزرگ آن ، این است که در هر گیگ حدود 80٪ درصد هزینه کمتری نسبت به یک درایو SSD پرداخت خواهد شد.

چرا از HDD / SATA استفاده می کنیم؟

همانطور که می دانید ، بهترین قابلیت HDD ذخیره سازی انبوه است. این نوع درایو ارزان تر از SSD است و در اندازه های کاملاً گسترده موجود است. بازی ها یا رسانه های زیادی برای نگه داشتن رایانه خود دارید؟ مشکلی نیست ، شما می توانید یک یا چند درایو بیش از 1TB را برای بخشی از هزینه معادل SSD آنها دریافت کنید.

قیمت هر گیگابایت آن بسیار کمتر از SSD است و دیگر نیاز نیست برای درایوهای با ظرفیت زیاد تمام پول تان را خرج کنید. یک سیستم کارآمد دارای SSD است که می تواند ویندوز را از یک یا چند HDD برای ذخیره انبوه بوت کند.

SSD چیست؟

SSD ( درایو حالت جامد) به جای استفاده از مغناطیس برای نوشتن داده بر روی دیسک فیزیکی ، داده ها را در میکروچیپ ها ذخیره می کند ، بنابراین هیچ قسمت متحرک در آن دخیل نیست. در عوض ، از آنچه به عنوان فلش مموری و کنترل کننده (مغز SSD ) شناخته می شود ، استفاده می کند. از زمانی که اولین درایو SSD در سال 1976 تولید شد ، تا این قرن SSD ها به اندازه کافی کوچک برای دستیابی و قابلیت استفاده تا به امروز را نداشت و تنها برای حدود 15 سال مورد استفاده قرار گرفته است.

بزرگترین مزیت درایو SSD سرعت و کارایی اضافه شده است. زمان بوت شدن برای یک ایستگاه کاری بیش از یک درایو SATA بسیار سریعتر خواهد بود. برنامه ها فوراً باز می شوند و داده ها با سرعتی بیشتر از درایوهای SATA معمولی نوشته می شوند. یکی از معایبی که SSD دارد این است که به طور متوسط ​​در هر گیگابایت 5 تا 6 برابر بیشتر از یک درایو SATA هزینه دارد.

در این مقطع زمانی ، فاکتور فرم موضوعی نیست اما با پیشرفت فناوری ، SSD می تواند یک مزیت مشخص داشته باشد ، در حال حاضر ، هر دو نوع درایو در محفظه های اندازه استاندارد از 1.8 “تا 3.5” درج شده است ، اما این فقط به این دلیل است که تولید کنندگان مجبور نیستند چندین مورد و اتصالات بسازند – هر دو نوع درایو می توانند در یک حالت مشابه قرار گیرند. با این حال ، HDD نمی تواند ، در صورت وجود ، کوچکتر از آن باشد ، اما هیچ محدودیتی در SSD وجود ندارد. اگر بخواهیم واقعاً کامپیوترهای قدرتمندی را در اندازه های کوچکتر از الان ببینیم ، با استفاده از فناوری SSD خواهد بود.

چرا از SSD استفاده می کنیم؟

سرعت مهم ترین فاکتور در انتخاب رایانه است ،  اگر فقط حافظه HDD در دستگاه خود دارید ، سرعت آن مطلوب نخواهد بود و راه اندازی ویندوز مدت زمان بیشتری طول خواهد کشید ، برنامه ها برای بارگیری بیشتر طول می کشد ، و پرونده ها برای باز و ذخیره بیشتر زمان می برد.

زیبایی SSD این است که این زمان انتظار به میزان قابل توجهی کاهش می یابد ، حتی درایوهای ارزان تر ، در مقایسه با HDD هر چیزی که روی آن بارگیری کنید ، اقدامات را خیلی سریعتر انجام خواهید داد.

یکی از بهترین کاربردهای SSD در رایانه شخصی به عنوان درایو بوت است اما طول عمر SSD به اندازه HDD نیست، اما مطمئناً می توانید از SSD به عنوان تنها درایو رایانه شخصی استفاده کنید. به عنوان مثال بسیاری از لپ تاپ ها فقط حافظه SSD دارند ، که در مقایسه با ذخیره سازی HDD فضای کمی دارند.

قیمت های SSD نیز در اواخر اخیر بسیار پایین آمده است اما درایوهای با ظرفیت بزرگ همچنان گران هستند ، اما به طور کلی ، آنها مقرون به صرفه تر از همیشه هستند.

مقایسه SSD و HDD

در مقاله تشخیص هارد ssd ، خوب است حال که به تعریف و بیان ویژگی های SSD و HDD پرداختیم ، صحبت هایمان را جمع بندی کرده و تفاوت های این دو را نیز مشخص کنیم :

تفاوت های SSD و HDD
SSD مشخصه ها HDD
گران قیمت ارزان
بدون صدا سر و صدا صدای چرخش شنیده می شود
بدون لرزش لرزش به دلیل چرخش ممکن است لرزش هم داشته باشد
حدود 2 میلیون ساعت میزان خرابی حدود1.5 میلیون ساعت
امکان رمزگذاری کامل دیسک وجود دارد رمز گذاری امکان رمزگذاری کامل دیسک وجود دارد
نهایتا 30 درصد سریع تر از HDD سرعت باز کردن فایل ها کندتر از SSD
مصرف حدود 6 تا 7 وات مصرف توان مصرف حدود 2 تا 3 وات
لپ تاپ : کمتر از 1 ترابایت / کامپیوتر : 1 ترابایت ظرفیت لپ تاپ : دو مدل 500گیگابایت و 2ترابایت و کامپیوتر : 6 ترابایت
بسیار کم گرمای تولید  شده حاصل از فعالیت بیشتر از SSD
10تا 13 ثانیه زمان بارگذاری سیستم 30تا 40 ثانیه
ایمن تاثیر پذیری در مقابل مغناطیس نا ایمن و ممکن است اطلاعات پاک شود.

راه های تشخیص هارد  SSD

روش اول: تشخیص هاردssd  از طریق Defragmentation

Defragmentation یکی از ابزارهای ویندوز است که اطلاعات درایورهای سیستم را به طور مرتب و دسته بندی شده در اختیار کاربران قرار می دهد و می توانید اطلاعات مفیدی در خصوص درایورها کسب کنید. برای استفاده از این ابزار ویندوز ، منوی استارت را باز کرده و عبارت Defragment را تایپ و از لیست باز شده گزینه Defragment and Optimize Drive ، را انتخاب کنید ، با مراجعه به ستون Media Type ، اگر هارد شما HDD باشد عبارت Hard Disk Drive و در صورتی  SATA باشد ، عبارت Solid State Drive ، نمایش داده می شود.

روش دوم: تشخیص هارد ssd  از طریق PowerShell

PowerShell  هم یکی دیگر از ابزارهای ویندوز است که به شما کمک می کند تا بتوانید اطلاعات هاردتان را مشاهده کنید. برای استفاده از این روش ، منوی استارت را باز کرده و عبارت PowerShell را تایپ و از نتایج نمایش داده شده روی Windows Powershell کلیک راست کرده و از منوی باز شده Run as administrator را انتخاب کنید.

در پنجره باز شده دستور  Get-PhysicalDisk را تایپ و Enter را بزنید ، در نتیجه ای که برای شما نمایش داده می شود ، از ستون Media Type ، نوع هارد خود را می توانید مشاهده کنید.

سوالات متداول

نشانه های خرابی هارد دیسک چیست ؟

–    کند شدن عملیات کپی کردن فایل ها
–    دیر بالا آمدن ویندوز
–    شنیدن صداهای مختلف از درون هارد دیسک
–    وجود خطا در کپی کردن فایل های حجیم
–    تغییر نام برخی فایل ها و فولدر ها به اسامی عجیب و غریب
–    ریست شدن ناگهانی ویندوز در حین انجام کار

نحوه هارد به هارد کردن اطلاعات در لپ تاپ چگونه است؟

1.منوی استارت را باز کنید

2.در قسمت جستجو عبارت “Windows Easy Transfer”  را تایپ کنید.

3.آن را باز کرده و یک هارد دیسک خارجی یا فلش مموری را به عنوان هارد هدف انتخاب کنید و آن را به لپ تاپ متصل کنید.

4.برای عبارت This is My New Computer ، No را انتخاب کنید و اقدام به نصب هارد دیسک خود نموده و سپس اطلاعات تان را به راحتی منتقل کنید. چنانچه قصد انتقال اطلاعات در کامپیوتر را دارید می توانید مقاله را بررسی فرمایید.

معرفی چند برنامه برای ریکاوری هارد فرمت شده؟

کاربران گرامی برای ریکاوری هارد فرمت شده ما نرم افزار Undelete My Files Pro را پیشنهاد می دهیم که شما می توانید آن را از سایت دانلود نمایید.

در ویندوز 7 از کجا بفهمیم هارد ssd است؟

روش اولی که در این مقاله به آن اشاره شد، یعنی ابزار Defragment می تواند در ویندوز 7 نیز برای تشخیص نوع هارد دیسک مورد استفاده در سیستم مورد استفاده قرار بگیرد و کاربران می توانند از آن برای یافتن پاسخ سوال چگونه بفهمیم هارد ssd است یا hdd، از این روش استفاده کنند. در ویندوز 8 نیز همین روش را می توان مد نظر قرار داد.

آیا می توان از نرم افزار برای تشخیص هارد دیسک ssd از hdd استفاده کرد؟

بله در حال حاضر یک سری نرم افزار ها نیز وجود دارند که می توانند یافتن پاسخ سوال از کجا بفهمیم هارد SSD است یا HDD را راحت تر کنند. بسیاری از این نرم افزار ها رایگان اند و می توان از آنها برای پیدا کردن تمامی اطلاعات سخت افزاری سیستم، اعم از اطلاعات نوع هارد دیسک مورد استفاده در آن استفاده کرد. نرم افزار Speccy یکی از این گزینه هاست که می توان از آن کمک گرفت.

چگونه بفهمیم هارد ssd داریم؟

زمانی که از هر یک از روش های ذکر شده در بالا برای پیدا کردن اطلاعات هارد دیسک مورد استفاده در سیستم استفاده کردید، در صورتی که رو به روی نام هارد درایو عبارت SSD نوشته شده باشد، می توان فهمید که در سیستم از این نوع فضای ذخیره سازی استفاده شده است. در صورتی که از SSD در سیستم مورد نظر استفاده نشده باشد و هارد از نوع HDD باشد، عبارت SSD رو به روی نام هارد دیسک نوشته نشده است.

در سیستم مک از کجا بفهمیم هارد SSD است یا HDD؟

در خصوص ویندوز روش های موجود برای تشخیص نوع هارد دیسک مشخص شد. اما در خصوص سیستم های مک چگونه چگونه بفهمیم هارد ssd است؟ در خصوص سیستم های مک اکثرا از هارد دیسک SSD استفاده می شود، مگر این که سیستم مورد نظر بسیار قدیمی باشد. در mac OS باید روی گزینه Apple Logo کلیک کرده و سپس گزینه About This Mac را بزنید. سپس با انتخاب گزینه Storage، می توان نوع هارد درایو نصب شده روی سیستم مک را مشاهده کرد.

چگونه بفهمم Chromebook من HDD یا SSD دارد؟

اکثر کروم بوک ها از هارد درایو SSD برای ذخیره سازی فایل های محلی استفاده می کنند.

منبع: مرکز بازیابی اطلاعات دیتاریکاوری ایران